Η Γη της Ελιάς – Ο Δημήτρης νεκρός: «Σκοτώστε τον»

Μια νέα δυνατή εξέλιξη έρχεται κι ένα συμβόλαιο θανάτου υπογράφεται για έναν από τους ήρωες της επιτυχημένης σειράς. Ο λόγος για τον Δημήτρη στη «Γη της Ελιάς». Η Γη της Ελιάς – Ο Δημήτρης νεκρός: «Σκοτώστε τον»

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η εντολή είναι ρητή: «Σκοτώστε το Δημήτρη όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχει αρχίσει να γίνεται πολύ επικίνδυνος».

Η τροπή που έχει πάρει ο ρόλος του Σπύρου Νικολαίδη στη σειρά δεν σηκώνει άλλο «άπλωμα» όπως λένε στο σενάριο κι αποφασίστηκε να λυθεί από κοινού η συνεργασία τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Βόμβα: «Ο Νικηφόρος είναι τελικά ο γιος του…»

Ο Δημήτρης πληρώνει την απληστία του με το χειρότερο τρόπο

Και φυσικά το τέλος για ένα τόσο σκοτεινό χαρακτήρα όπως είναι ο Δημήτρης Καπράλος έρχεται μόνο με τον θάνατο.

Η Γη της Ελιάς – Ο Δημήτρης νεκρός: «Σκοτώστε τον»

Όπως έχουμε δει μέχρι σήμερα ο Δημήτρης δεν λέει να βάλει μυαλό παρά τις προειδοποιήσεις του Κωνσταντίνου, στη «Γη της Ελιάς». Είναι άπληστος για το χρήμα. Δεν του φτάνουν όσα βγάζει με τη συμμορία του Κωνσταντίνου και θέλει περισσότερα.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο Γιάννης Βασιλώττος ως φτωχό και λαϊκό παιδί

Γι’ αυτό και αποφασίζει να κινηθεί μόνος του. Ο Κωνσταντίνος όμως που έχει βάλει ανθρώπους του να τον παρακολουθούν στενά μαθαίνει για τα νέα του κατορθώματα και αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση. Ο Δημήτρης όπως θα δούμε θα βρεθεί νεκρός πληρώνοντας το τίμημα των πράξεων του, στη «Γη της Ελιάς».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *