Πότε αρχίζει ξανά η Γη της Ελιάς στο MEGA;

Πότε αρχίζει ξανά η Γη της Ελιάς στο MEGA;

 

Η αγαπημένη μας σειρά επιστρέφει για τρίτη χρονιά, με συγκλονιστικά επεισόδια.Πότε αρχίζει ξανά η Γη της Ελιάς στο MEGA;

 

Η νέα σεζόν στο MEGA πρόκειται να ξεκινήσει δυναμικά, με την πρεμιέρα του σήριαλ “Η Γη της Ελιάς” να βρίσκεται καθοδόν, το πρώτο τρέιλερ να εντείνει την αγωνία και την αντίστροφη μέτρηση να έχει ξεκινήσει.

 

Πότε θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο; Πότε αρχίζει ξανά η Γη της Ελιάς;

Όπως πρώτα σας ενημέρωσε το Youfly.com, το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου θα προβληθεί την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 το βράδυ. Η σειρά θα ακολουθήσει, με βάση τα έως τώρα δεδομένα, τους περσινούς ρυθμούς, δηλαδή θα προβάλλεται Δευτέρα ως Πέμπτη στις 21:00 κι έπειτα Κυριακή, την ίδια ώρα. Βέβαια, στον δεύτερο κύκλο, είδαμε επεισόδια και Παρασκευές.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική χάνεται στο πάτο της θάλασσας- Στάθης και Φίλιππος προσπαθούν να την σώσουν

Ένας ανατρεπτικός κύκλος στη Γη της Ελιάς

Όλα αλλάζουν ξανά στη Μάνη. Μετά τον παρολίγο πνιγμό της Βασιλικής, αλλά και την ομηρία στο σπίτι των Βρεττάκων, αλλά και την φυγή της Ευτυχίας, τίποτα δε θα είναι το ίδιο. Νέα πρόσωπα έρχονται στην Αερόπολη και διχάζουν τους πρωταγωνιστές. Το κύκλωμα συνεχίζει την παράνομη δράση του και σκορπά τον τρόμο…

Ο Δημοσθένης μπλέκεται σε ακόμη πιο σκληρά κι επικίνδυνα μονοπάτια. Η Βασιλική και ο Φίλιππος περνούν κι άλλη κρίση στη σχέση τους, ενώ ο Κουράκος μαζεύει τα κομμάτια του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος εκβιάζεται από την μητέρα του

Η Αρετή χάνει κάθε ελπίδα να τα ξαναβρεί με τον Στάθη, ενώ την ίδια στιγμή, η Ιουλία και ο Στάθης βρίσκουν την χαμένη τους κόρη.

 

Όλα αυτά αναμένεται να κόψουν την ανάσα στην μεγάλη πρεμιέρα της σειράς “Η Γη της Ελιάς”…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *