Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κατηγορεί τον Φίλιππο για το ατύχημα

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κατηγορεί τον Φίλιππο για το ατύχημα

Ένα φρικτό ατύχημα θα σημειωθεί στη Μάνη, αλλάζοντας ριζικά τις ζωές των πρωταγωνιστών. Η Βασιλική και ο Φίλιππος θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα τραγικό γεγονός, το οποίο θα σκεπάσει με μαύρα σύννεφα τη σχέση τους, στην γη της ελιάς.  Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κατηγορεί τον Φίλιππο για το ατύχημα

Ο Φίλιππος θα πάρει την μικρή Στέλλα, πηγαίνοντάς την βόλτα στην Αρεόπολη. Στόχος του είναι να αφήσει την Βασιλική να ξεκουραστεί, ύστερα από αυτή την εξαντλητική δίκη που της στέρησε τα περιουσιακά της στοιχεία.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες μέλισσες: Ο Σταμάτης συμμαχεί με Ακύλα για να φέρουν την καταστροφή

Ένα αμάξι θα παρασύρει τόσο τον Φίλιππο, όσο και το μωρό. Μία λάθος κίνηση του Φίλιππου θα είναι αρκετή για να θέσει σε κίνδυνο τις ζωές τους. Πατέρας και κόρη θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο, σε τραγική κατάσταση. Ο Φίλιππος θα καταφέρει να συνέλθει, η μικρή Στέλλα, όμως, θα μπει στην εντατική.

Η Βασιλική και η Χάιδω θα καταρρεύσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Παναγιώτη Μουλόπουλου στο περιοδικό MYtv, ο Φίλιππος και η Βασιλική θα έρθουν σε σύγκρουση, στην γη της ελιάς. Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Φίλιππος συνέλθει, η Βασιλική θα είναι ψυχρή απέναντί του, κατηγορώντας τον πως σε εκείνη δε θα συνέβαινε ποτέ κάτι τέτοιο, γιατί είναι προσεκτική.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή λείπει από την κρυψώνα

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κατηγορεί τον Φίλιππο για το ατύχημα

Το μωρό βρίσκεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Φίλιππος καταρρέει από τις τύψεις, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τί έκανε. Θα καταφέρει η Βασιλική να τον συγχωρήσει; Το ζευγάρι διχάζεται και η αγωνία για την μικρή Στέλλα, κορυφώνεται.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *