Σασμός – Σταύρος: «Το διέγραψα κι απελευθερώθηκα, είμαι ήσυχος»

Προβληματισμένος φαίνεται ο Βαγγέλης με τον αδερφό του, τον Σταύρο στο «Σασμό». Αντιλαμβάνεται ότι ο αδερφός του είναι χαρούμενος πλέον με την Αργυρώ, αλλά δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του το παρελθόν της.  Σασμός – Σταύρος: «Το διέγραψα κι απελευθερώθηκα, είμαι ήσυχος»

«Δεν έχεις περιέργεια να δεις πώς είναι;» αναρωτιέται. «Χαλιαμούτρας θα ‘ναι, αλλά πώς μοιάζει», συνεχίζει.

Ο Σταύρος, όμως, φαίνεται ότι το έχει αναρωτηθεί πολλές φορές, αλλά πλέον έχει πάρει την απόφασή του. «Κοίτα Βαγγέλη, στην αρχή με βασάνιζε πολύ αυτή η σκέψη. Ότι ήταν τόσο δεμένος μαζί της, ότι τον αγάπησε τόσο πολύ. Αλλά μετά πήρα την απόφαση να το διαγράψω αυτό το πράγμα απ’ το μυαλό μου», τονίζει ο Σταύρος στον αδερφό του, στο «Σασμό».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Το κέρατο στην Αρετή συνεχίζεται κανονικά»

«Είναι κομμάτι της. Είναι δικό της, δε με αφορά. Απελευθερώθηκα. Είμαι πιο ήσυχος έτσι αδερφέ», συνεχίζει.

Ο Βαγγέλης, όμως, ενώ τον επικροτεί για την ψυχραιμία του εκείνος σκέφτεται εάν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Γι’ αυτόν, όμως, θα ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα και όπως παραδέχεται δε θα μπορούσε να αγνοήσει έτσι αυτό το παρελθόν.

Ο Σταύρος με την Αργυρώ και τον μικρό Πέτρο φαίνεται να έχει ξαναβρεί τον εαυτό του. Είναι μία χαρούμενη οικογένεια που περνούν ξέγνοιαστα. Η Βρουλάκη έχει ανανεωθεί και σιγά σιγά αρχίζει να αφήνει πίσω της το παρελθόν. Για πόσο, όμως, θα κρατήσει αυτή η ευτυχία;  Σασμός – Σταύρος: «Το διέγραψα κι απελευθερώθηκα, είμαι ήσυχος»

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Αλέκος θέλει να σαπίσει ο γιος του στη φυλακή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *