Η Γη της Ελιάς: Εγκυμοσύνη βόμβα στη Μάνη

 

Η Γη της Ελιάς: Εγκυμοσύνη βόμβα στη Μάνη

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε μια εγκυμοσύνη βόμβα στη Μάνη.Η Γη της Ελιάς: Εγκυμοσύνη βόμβα στη Μάνη

 

Ένα σατανικό σχέδιο έχει θέσει σε εφαρμογή ο Δημοσθένης προκειμένου να εκδικηθεί τη σύζυγό του, την Ασπασία που τον απάτησε.

Συγκεκριμένα έχει συμφωνήσει με την Ξένια να φέρει στον κόσμο το παιδί του. Ο άντρας θέλει να μεγαλώσει αυτό το μωρό μαζί με την Ασπασία για να την πονέσει όσο πληγώθηκε και ο ίδιος όταν έμαθε ότι η Ειρήνη δεν είναι κόρη του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μανόλης και Νικηφόρος σφίγγουν τον κλοιό γύρω από το Μαθιό

Παρόλο που αγαπάει το κορίτσι θέλει ένα βιολογικό δικό του παιδί.

Μάλιστα πολύ σύντομα θα αποκτήσει καθώς στα επόμενα επεισόδια η Ξένια τον ενημερώνει ότι είναι έγκυος. Η εγκυμοσύνη αυτή προς το παρόν παραμένει κρυφή και όταν θα φανερωθεί θα σκάσει σαν βόμβα σε όλη την Μάνη.

Ο Δημοσθένης από την πλευρά του νιώθει ικανοποιημένος που η Ξένια κυοφορεί το παιδί του και προετοιμάζεται για την έκπληξη που θα κάνει στην Ασπασία όταν πάει το μωρό για να το μεγαλώσει, ολοκληρώνοντας με τον τρόπο αυτό την άρρωστη πράξη εκδίκησης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 221 , 222 , 223 , 224, 225

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, η γυναίκα του δεν έχει την παραμικρή ιδέα για όλα αυτά και θεωρεί ότι την έχει συγχωρέσει καθώς συμβιώνουν ήρεμα και αρμονικά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *