Η Γη της Ελιάς: Εμφανίζεται ο γοητευτικός ανιψιός του Λυκούργου

Η Γη της Ελιάς: Εμφανίζεται ο γοητευτικός ανιψιός του Λυκούργου

Νέα άφιξη έρχεται στη Μάνη. Ο Λυκούργος, μετά την φυγή της Μέλπως, θα δεχτεί ξανά επισκέψεις. Ένας γοητευτικός νεαρός θα φτάσει στην Αρεόπολη, φέρνοντας την ανατροπή στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TiVi, ο ανιψιός του Λυκούργου φτάνει στην γη της ελιάς, για να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με βάση τις πληροφορίες του περιοδικού, θα ονομάζεται Χρήστος και θα είναι γύρω στα 30.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο οδηγός του τροχαίου κατηγορεί τον Φίλιππο

Ο Χρήστος θα φτάσει από την Αυστραλία στη Μάνη, θέλοντας να δει τον αγαπημένο του θείο. Μία καλή πρόταση θα του αλλάξει τη ζωή, καθώς θα ζητήσει από την Ελένη να αγοράσει την ταβέρνα της.

Νέα ειδύλλια και συγκρούσεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο ανιψιός του Λυκούργου δεν έρχεται τυχαία, στην γη της ελιάς. Κουβαλάει τεράστια μυστικά, τα οποία, όταν ξεδιπλωθούν, θα φέρουν εντάσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Κώστας γυρνάει και διεκδικεί την Άσπα

Ποια στάση θα κρατήσει ο Λυκούργος και με ποια ηρωίδα της σειράς θα δεθεί ο Χρήστος; Το μαγαζί της Ελένης βρίσκεται σε άλλα χέρια και η υπόθεση γεμίζει σασπένς κι αγωνία.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση