Σασμός: Ο Άγγελος μαθαίνει την αλήθεια – Σε απόγνωση η Καλλιόπη

Σασμός: Ο Άγγελος μαθαίνει την αλήθεια – Σε απόγνωση η ΚαλλιόπηΣασμός: Ο Άγγελος μαθαίνει την αλήθεια – Σε απόγνωση η Καλλιόπη

Ο Άγγελος μετά την αποκάλυψη για την Ανθούλα, αναζητά απεγνωσμένα τον πατέρα του. Η Καλλιόπη τρέμει στην ιδέα μην μάθει την αλήθεια ο Άγγελος κι η ταραχή της θα την σπρώξει σε πράξεις που δεν θα έκανε ποτέ στο «Σασμό»!

        Σασμός: Ο Άγγελος μαθαίνει την αλήθεια – Σε απόγνωση η Καλλιόπη

Ο Άγγελος πλησιάζει σιγά σιγά στην αληθινή του ταυτότητα. Ο Αστέρης κι η Αργυρώ τον βοηθούν και προσπαθούν κι εκείνοι με τον τρόπο τους να ψάξουν να βρουν ποιος θα μπορούσε να είναι ο εραστής της Ανθούλας. Η Καλλιόπη δεν ξέρει ακόμη ότι ο γιος της τον βοηθάει. Σύντομα όμως θα το μάθει και θα βρεθεί στα πρόθυρα της παράνοιας.

Σασμός: Ο Άγγελος μαθαίνει την αλήθεια – Σε απόγνωση η Καλλιόπη

Τρέμει στην ιδέα μην μάθουν την αλήθεια. Οι φόβοι της ενισχύονται ολοένα και περισσότερο. Η αγωνία της την σπρώχνει στη βοήθεια του μεγαλύτερου εχθρού της, τη γιαγιά Ειρήνη. Η γιαγιά Ειρήνη αφότου έμαθε ότι ο Άγγελος είναι εγγονός της και παιδί του γιου της έχασε τα λογικά της. Βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση κι οι Βρουλάκηδες έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα παίρνει την Αλεξάνδρα στο αρχοντικό

Η λύση είναι μία. Να προσπαθήσει να εμποδίσει την αλήθεια να βγει στην επιφάνεια. Κι αυτό θα κάνει. Η Καλλιόπη κι η γιαγιά Ειρήνη θα αποφασίσουν να μην μαρτυρήσουν ποτέ όσα ξέρουν για τον Άγγελο στο «Σασμό». Η μοίρα όμως παίζει περίεργα παιχνίδια. Τα ψέμματα της Καλλιόπης για την Ανθούλα θα γίνουν γνωστά και τότε θα βρεθεί στην πιο δύσκολη θέση που ήρθε ποτέ.

Η Καλλιόπη όμως είναι μία και ξέρει πώς να φυλάγεται. Έτσι, θα καταφέρει να καλύψει τα ίχνη της!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Εντολη θανάτου για την Μαρίνα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *