Έρωτας Φυγάς Spoiler: Στον αέρα η περιουσία των Δεμερτζήδων

 

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Στον αέρα η περιουσία των Δεμερτζήδων

Μεγάλη οικονομική καταστροφή για τους Δεμερτζήδες Έρωτας Φυγάς Spoiler: Στον αέρα η περιουσία των Δεμερτζήδων

 

Προσπαθώντας να αποφύγει την πιθανή οικονομική καταστροφή, ο Ιάσονας στην σειρά Έρωτας Φυγάς, αποφασίζει να αποχωρήσει οριστικά από τη μονάδα και ορκίζεται να ανταποδώσει στον Μάρκο το ύπουλο χτύπημα. Την ίδια στιγμή, ο ήρωας ετοιμάζει μια νέα συμφωνία με ξένους επενδυτές. Η χαρά του όμως θα διακοπεί απότομα όταν ο Μάρκος θα βάλει το χέρι του και τα πράγματα θα πάρουν μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που περίμενε.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αυτό το τέλος θα έχουν όλα τα ζευγάρια στο Β’ Κύκλο

Ο Ιάσονας ψάχνει απεγνωσμένα λύση μετά την παγίδα που του έστησε ο Μάρκος. Αποφασισμένος να μην παραδώσει τα όπλα, στρέφεται στην πώληση μέρους της οικογενειακής τους περιουσίας προκειμένου να εξασφαλίσει το υπέρογκο ποσό που ζητούν οι Γερμανοί.

Η Μαργέτα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τον αποτρέψει γιατί αυτό μπορεί να είναι καταστροφικό και του ζητά να σκεφτεί τα παιδιά του!

Ο Ιάσονας στη συνέχεια τσακώνεται σοβαρά με τον Στέφανο ενώ αργότερα πείθεται να δώσει τις μετοχές του, για ν’ αποφύγει πιθανή οικονομική καταστροφή, αλλά χάνει ολοένα «έδαφος» στην περιοχή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ασπασία: «Γιατί ζήτησες συγγνώμη από τον γιο μας;»

Ο άρχοντας του τόπου βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Μετά από διεξοδικές συζητήσεις που έχει με τους συμβούλους του, αποφασίζει να αποχωρήσει οριστικά από τη μονάδα. Νιώθει την ήττα από τον Μάρκο, αλλά αποφασίζει να του ανταποδώσει το ύπουλο χτύπημά του. Θα καταφέρουν οι Δεμερτζήδες να ξανά σταθούν στα πόδια τους, στην σειρά, Έρωτας Φυγάς;

 

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Στον αέρα η περιουσία των Δεμερτζήδων

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *