Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός αδιαφορεί κι εκνευρίζει την Καλλιόπη

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός αδιαφορεί κι εκνευρίζει την Καλλιόπη

Ο Μαθιός και η Καλλιόπη στέκονται ξανά απέναντι, στη σειρά Σασμός. Παρόλο που ο Αστέρης αθωώθηκε, οι Σταματάκηδες δεν καταφέρνουν να “ενωθούν”. Ο νους της Καλλιόπης τρέχει διαρκώς στον μικρό της γιο… Θα καταφέρει το παιδί της να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα;  Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός αδιαφορεί κι εκνευρίζει την Καλλιόπη

Ο Αστέρης παλεύει να σταθεί ξανά στα πόδια του. Βέβαια, η απουσία της Αργυρώς από το χωριό, τον κάνει να πονάει όλο και περισσότερο. Δε μπορεί να συγχωρέσει τον εαυτό του για το κακό που της έκανε..

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Μάρκος σώζει Αλεξάνδρα και μωρό

Η Καλλιόπη ζητάει βοήθεια για τον μικρό της γιο, όμως ο Μαθιός αδιαφορεί, στη σειρά Σασμός. Όλο το χωριό συζητάει για τη σχέση του με την Βασιλική και ο καημός της αγαπημένης του είναι τεράστιος.

Από τη μία χαίρεται που έμαθαν όλοι για τη σχέση τους. Βέβαια, από την άλλη αισθάνεται άσχημα που τη βλέπει διαρκώς αγχωμένη. Η Καλλιόπη τρέχει να προλάβει τα χειρότερα, χωρίς να είναι σε θέση να γνωρίζει ποιος γιος της την έχει περισσότερο ανάγκη: Ο Αστέρης ή ο Μαθιός;

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός αδιαφορεί κι εκνευρίζει την Καλλιόπη

Ο μεγάλος καυγάς θα ξεσπάσει, όταν ο Αστέρης φύγει από την Κρήτη. Ούτε η Καλλιόπη, αλλά ούτε και ο Μαθιός κατάφεραν να τον πείσουν, στη σειρά Σασμός. Ο Αστέρης φεύγει στα Γιάννενα, με στόχο να μιλήσει στην αγαπημένη του Αργυρώ.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Εγώ λέω να τα κάνεις όλα λαμπόγυαλο – Και καλόγρια να μην ήταν πάλι σοκαρισμένη θα ήταν

Συνέπεια αυτής της επιλογής, θα είναι να τσακωθούν η Καλλιόπη και ο Μαθιός! Η μητέρα κατηγορεί τον γιο της που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον αδελφό του. Αυτό που δε γνωρίζει, είναι πως ο Μαθιός αδιαφόρησε για τον Αστέρη, γιατί ετοιμάζεται να ζητήσει τη Βασιλική σε γάμο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *