Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά καλεί για φαγητό τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά καλεί για φαγητό τον Δημοσθένη

Η Αθηνά και ο Δημοσθένης έρχονται όλο και πιο κοντά, στην γη της ελιάς. Μετά την αποφυλάκισή της, η Αθηνά καλεί τον Δημοσθένη και την Ασπασία στο σπίτι της, για φαγητό. Στόχος της είναι να ευχαριστήσει την οικογένεια, που την στήριξε περισσότερο από καμία άλλη.Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά καλεί για φαγητό τον Δημοσθένη

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Ο Δημοσθένης δέχεται την πρόσκληση. Στο πλευρό του, φυσικά, βρίσκεται η Ασπασία, η οποία δε τον αφήνει λεπτό. Άλλωστε, η πρόσκληση της Αθηνάς αφορούσε και τους δύο, παρόλο που ο Δημοσθένης δε την ήθελε μαζί του.

Οι τρεις τους συζητούν για όλα. Η Αθηνά αποκαλύπτει πόσο άσχημα πέρασε στη φυλακή και πόσο ταλαιπωρήθηκε, εξαιτίας κάποιων γυναικών που της έκαναν τη ζωή κόλαση. Φυσικά, αυτό τελείωσε, με τη βοήθεια του Δημοσθένη και του Κουράκου.

Ο Δημοσθένης κοιτάζει την Αθηνά γεμάτος ενοχές, στην γη της ελιάς. Αισθάνεται πάρα πολύ άσχημα και δυσκολεύεται πολύ να χειριστεί την κατάσταση. Η γυναίκα αυτή πέρασε όσα πέρασε, εξαιτίας του.

Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει πως ο Δημήτρης δολοφονήθηκε από τον Δημοσθένη. Τι θα συμβεί, μόλις μαθευτεί η αλήθεια; Πώς θα αισθανθεί η Αθηνά, όταν μάθει πως πίσω από όλα βρίσκεται ο άνθρωπος που της συμπαραστάθηκε όλον αυτόν τον καιρό; Ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα του Δημοσθένη;

 

πηγή

Γη της Ελιάς – Τελεσίγραφο από Σωκράτη: «Η Αγγελική θα έρθει μαζί μου»

Η γη της ελιάς: Ποιόν απειλεί η Μαργαρίτα με καραμπίνα;

Μαύρο Ρόδο: Στα μαχαίρια Θέμης κι Αγγελική μετά το διαζύγιο

Έρωτας Φυγάς 45-46: Γιατί ο Μάρκος στέλνει λουλούδια στον Ιάσονα;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *