Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης καταρρέει – Ηγουμένη και Κασσιανή συγκρούονται

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης καταρρέει – Ηγουμένη και Κασσιανή συγκρούονται

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης καταρρέει – Ηγουμένη και Κασσιανή συγκρούονται

Μαύρο Ρόδο: Η επιμονή της Ελισάβετ να επιστρέψει στο μοναστήρι και οι σκληρές αλήθειες που εκστομίζει απέναντι στον πατέρα της διαλύουν τον Λευτέρη, ο οποίος καταρρέει μπροστά σε αυτήν και τον Πέτρο. Στο νοσοκομείο, οι δύο νέοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν για άλλη μια φορά κοντά…

 

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης καταρρέει – Ηγουμένη και Κασσιανή συγκρούονται

 

Μαύρο Ρόδο

 

Μαύρο Ρόδο: για την Ελισάβετ το «παιχνίδι» γίνεται ασφυκτικό

Ο Λευτέρης συνεχίζει με τον τρόπο του να πιέζει την Ελισάβετ να μείνει μαζί τους. Αυτές οι ημέρες που έζησε μακριά από το μοναστήρι τούς έδωσαν την ευκαιρία να έρθουν λίγο πιο κοντά, παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί να μην καταλαβαίνει την έντονη επιθυμία της κόρης του να φορέσει το ράσο.

Γι’ αυτό και έχει στηρίξει όλες του τις ελπίδες στον Πέτρο. Θεωρεί πως το αγόρι αυτό, με την ορμή των νιάτων του, μπορεί να παρασύρει και την Ελισάβετ, θυμίζοντάς της για λίγο πώς είναι να ζεις αληθινά. Εκείνος, γοητευμένος από αυτό το τόσο διαφορετικό κορίτσι που έμελλε να συναντήσει σε αυτό τον τόπο, δεν λέει όχι. Το βλέπει και σαν πρόκληση να πείσει την Ελισάβετ να πετάξει τα ράσα, να κατακτήσει και τη δική της καρδιά.

Όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού 7ΜέρεςTv, για την ίδια την Ελισάβετ, αυτό το «παιχνίδι» γίνεται σιγά σιγά ασφυκτικό, σε σημείο να την πνίγει. Ο μόνος χώρος στον οποίο νιώθει άνετα είναι το μοναστήρι και εκεί θέλει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.

Βλέποντας όμως τον πατέρα της και τον Πέτρο να κρέμονται από τα χείλη της περιμένοντας μια απάντησή της, αποφασίζει να τους μιλήσει για να τους εξηγήσει για άλλη μία φορά τα θέλω της, όμως και αυτή η προσπάθεια πέφτει στο κενό.

 

Μαύρο Ρόδο: Η σκηνή που περίμενε το κοινό επιτέλους έρχεται

 

Απογοητευμένη, ξεσπά με τέτοιον τρόπο και ξεστομίζει τόσες αλήθειες, που ο Λευτέρης δεν μπορεί να τις αντέξει. Κι ενώ η ηγουμένη βρίσκεται ήδη στο γραφείο του μητροπολίτη, ζητώντας του την άδεια για τη χειροτονία της προστατευόμενής της, ο Λευτέρης καταρρέει μπροστά στα έκπληκτα μάτια της κόρης του και του Πέτρου.

Ο μητροπολίτης Χρυσόστομος, επηρεασμένος από τα λόγια της Κασσιανής, αρνείται την εισήγηση της ηγουμένης για την Ελισάβετ και μάλιστα την επιπλήττει επειδή δεν μερίμνησε για την προστασία του πνευματικού της παιδιού. Πίσω στη Γερακιανή, ο Πέτρος προσπαθεί να συνεφέρει τον Λευτέρη, ο οποίος έχει χάσει τις αισθήσεις του. Μαζί με την Ελισάβετ και τον Γεράσιμο τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο κι εκεί, μετά από όλη αυτήν την ταραχή, ο Πέτρος βρίσκει την ευκαιρία να ζητήσει από την κοπέλα μια ειλικρινή συγγνώμη για όσα έγιναν.

 

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Ηγουμένη Φιλαρέτη έχει παιδί

 

Την ίδια στιγμή, στο μοναστήρι επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Η Κασσιανή εκφράζει πλέον ανοιχτά την αντίθεσή της με τη χειροτονία της Ελισάβετ, όμως η ηγουμένη φροντίζει να τη βάλει στη θέση της. Οι αστυνομικοί, μετά την καταγγελία που υπέβαλε ο Μπόγρης για ξυλοδαρμό, συνεχίζουν να αναζητούν τον Σαράντο όμως χωρίς αποτέλεσμα.

 

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 9 , 10 , 11

 

Εκείνος, εντελώς τυχαία, μαθαίνει τι έχει κάνει ο κοινοτάρχης και αποφασίζει να πάει να τον βρει για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Όμως με όσα έχουν γίνει, η ηγουμένη βρίσκεται και πάλι εκτεθειμένη. Είχε συνομιλήσει και με τους δύο πριν συμβούν όλα αυτά και τώρα βρίσκεται στη μέση μιας υπόθεσης, που δείχνει ότι θα έχει και συνέχεια, δυσφημώντας το ίδιο το μοναστήρι.

Η Γη της Ελιάς – Συγκλονιστικό γράμμα: «Αθηνά μου, να σταθείς δυνατή»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *