Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος προσεγγίζει τη Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος προσεγγίζει τη ΒασιλικήΣε μεγάλο αδιέξοδο θα βρεθεί ο Στέφανος Καπερνάρος στη «Γη της Ελιάς» μετά τον αιφνίδιο χωρισμό του από την Ελένη, με τη Βασιλική να αποτελεί σανίδα σωτηρίας.  Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος προσεγγίζει τη Βασιλική

Ο γιος της Αρετής δείχνει πολύ προβληματισμένος με τα όσα έχουν συμβεί στη ζωή του. Ο Στέφανος κάνει την αυτοκριτική του για τις αποφάσεις που έχει λάβει ο ίδιος και δείχνει μετανιωμένος. Βλέπει πλέον τον αρνητικό ρόλο που έχει παίξει στη ζωή του η μητέρα του η Αρετή και αποφασίζει να μείνει μακριά της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο μετά τις γιορτές

Στέφανος και Βασιλική ξαναμιλούν μετά από καιρό

Η Αρετή καταφέρνει να πάρει όλη τη περιουσία στα χέρια της αλλά μένει τελείως μόνη της. Ακόμη κι ο Στέφανος που ήταν υπό τον πλήρη έλεγχο της, την εγκαταλείπει και όπως θα δούμε θα βρεθεί ξανά στο πλάι του πατέρα του.

Οι εξελίξεις αλλά και οι συγκυρίες θα φέρουν λίγο πιο κοντά το Στέφανο με την Βασιλική, στη Γη της Ελιάς. Τα δύο αδέλφια ξαναμιλούν μετά από καιρό. Η σχέση τους είναι λίγο καλύτερη σε σχέση με πριν. Η πορεία θα δείξει αν και κατά πόσο θα εξομαλυνθεί πλήρως η σχέση ανάμεσα στα δύο αδέλφια που στο εγγύς παρελθόν ήταν ενωμένα κι αγαπημένα.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης γνωρίζει ότι η Ειρήνη είναι έγκυος αλλά…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *