Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η «εκδίκηση» του Τζώρτζη έχει φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η «εκδίκηση» του Τζώρτζη έχει φέρει τα πάνω κάτω στο χωριόΜπορεί να ήταν άνθρακας ο θησαυρός του παππού και η Κατερίνα με τον Τζώρτζης να έμειναν με άδεια χέρια, ωστόσο σήμερα Πέμπτη 14/4 στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, θα δούμε τον Τζώρτζη να βάζει μπρος το σχέδιο του για να υλοποιήσει την ευχή του Βαγγέλα να…πάρει εκδίκηση!

Χαμός και απόψε 14/4 στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Επεισόδιο 140: Η Καλλιόπη είναι σίγουρη ότι η Βαλέρια κάτι κακό έχει κάνει στον Κανέλλο και είναι αποφασισμένη να μην το βάλει κάτω, αν δεν το ανακαλύψει. Ο Χαραλάμπης, πάλι, δεν θα το βάλει κάτω αν δεν χωρίσει τα τσανάκια του με τον Ηλία. Την ίδια ώρα, ο Σίμος είναι έξαλλος με την Τούλα, που δεν εκτιμάει όσα έχει κάνει για να την ξανακερδίσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν του χτυπάει την πόρτα

Ο Παναγής και η Κατερίνα περιμένουν να έρθει το φορτηγό με τα τοξικά, αφού ο δασονόμος μας έχει… ένστικτο πως η δουλειά θα γίνει απόψε! Η «εκδίκηση» του Τζώρτζη κοντεύει να αφήσει τον μπακάλη μας στον τόπο και διακόπτει το δείπνο του Σάββα με τη Φιλιώ. Πώς θα αντιδράσει ο Τζίμης, όταν ο Κανέλλος του περάσει χειροπέδες; Τι διάβασε ο παπάς στο σημειωματάριο του Βαγγέλα και σωριάστηκε στα καλά καθούμενα;

Διαβάστε Επίσης  Οι Πανθέοι Spoiler: Μάρμω και Κίτσος έρχονται κοντά

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *