Σασμός: Αυτοί είναι οι 3 φόνοι μέχρι το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου

Σασμός: Αυτοί είναι οι 3 φόνοι μέχρι το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλουΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε πως αυτοί είναι οι 3 φόνοι μέχρι το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου

Σασμός: 3 φόνοι μέχρι το μεγάλο φινάλε

Παρότι ο Αστέρης προσπαθεί να κρατήσει ουδέτερη στάση τα αίματα στην Κρήτη δεν αργούν να ανάψουν ξανά μέχρι να φτάσουμε στο φινάλε του πρώτου κύκλου του Σασμού που προγραμματίζεται για το τέλος Ιουνίου. θα λάβουν χώρα τρία φονικά κάτι που επιβεβαίωσε άμεσα και η πρωταγωνίστρια Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

“Κάποιοι θα είναι και σε πρωταγωνιστικούς ρόλους γιατί η σειρά είναι βασισμένη σε βιβλίο και κάποια πράγματα θα κρατηθούν ως έχουν και πρέπει να κρατηθούν” είπε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώτος φόνος που θα δούμε είναι με θύμα τον Αμερικάνο.

Έχουμε δει ότι ο Αμερικάνος πήρε πάνω του το φόνο του Στεφανή προκειμένου να ξεφύγει από την οργή του Καραπάνου. Ξέρει πως από το να τον πιάσουν οι άνθρωποι του Καραπάνου και να τον κάνουν κομματάκια προτιμά να βρεθεί στη φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 100 , 101 , 102 , 103 , 104

Σασμός: Αυτοί είναι οι 3 φόνοι μέχρι το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου

Οι χειρότεροι όμως φόβοι του επιβεβαιώνεται και πέφτει στα χέρια του Καραπάνου ο όποιος τον δολοφονεί. Προτού ωστόσο αφήσει την τελευταία του πνοή ο Αμερικάνος ομολογεί πως δεν σκότωσε τον Στεφανή και έτσι ο φάκελος της συγκεκριμένης υπόθεσης ανοίγει ξανά.

Γεγονός που αυτόματα σημαίνει πως ο κλοιός αρχίζει να στενεύει επικίνδυνα για τον Μαθιό. Σαν να μη φτάνει αυτό ο Μαθιός έχει να αντιμετωπίσει ακόμα μία τρικυμία. Συγκεκριμένα ο Άγγελος παίρνει την επιχείρηση και τη μισή του περιουσία μιας και του ανήκουν δικαιωματικά.

Σασμός: Αυτοί είναι οι 3 φόνοι μέχρι το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου

Τον βλέπει μπροστά της, τον μαχαιρώνει και ο Άγγελος αφήνει την τελευταία του πνοή με τον θάνατο του να βυθίζει στο πένθος πολλούς. Η δολοφονία του Άγγελου αποτελεί την αρχή του τέλους για την Καλλιόπη. Η αντίστροφη μέτρηση για εκείνη ξεκινάει και η ώρα να πληρώσει για τις αποτρόπαιες πράξεις της καταφθάνει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη με μια ανάρτησή της έδωσε spoiler για το Γ κύκλο

Σύμφωνα με το περιοδικό τηλεόραση Η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με τη θεία δίκη στα πρώτα επεισόδια του 2ου κύκλου όπου βρίσκει τραγικό θάνατο. Συγκεκριμένα την δολοφονούν και βρίσκεται πνιγμένη στο ίδιο της το αίμα.

Ο Μαθιός μένει στο δρόμο. Τα νεύρα της Καλλιόπης χτυπούν κόκκινο: “θα μου το πληρώσει ο τρισκατάρατος. Από μένα θα τη βρει ο Άγγελος.” μονολογεί με τα μάτια της να πετούν σπίθες. Χωρίς να χάνει άλλο χρόνο του στήνει καρτέρι θανάτου.

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *