Η Γη της Ελιάς: Αυτοκτόνησε.. Πέθανε ακαριαία! – Η Μαργαρίτα αμίλητη ξεσπάει σε κλάματα

 

Η Γη της Ελιάς: Αυτοκτόνησε.. Πέθανε ακαριαία! – Η Μαργαρίτα αμίλητη ξεσπάει σε κλάματα

Η Γη της Ελιάς: Αυτοκτόνησε.. Πέθανε ακαριαία! – Η Μαργαρίτα αμίλητη ξεσπάει σε κλάματα

 

Ο Αλέξης είναι νεκρός στο έδαφος. Στο σημείο έχει έρθει ο Κουράκος και ο Ιατροδικαστής:

«Είμαι τρομερά απογοητευμένος! Καθήκον μας ήταν να πάμε τον κρατούμενο με ασφάλεια στον ανακριτή και τον εισαγγελέα!

Αντί γι΄ αυτό παραδώσαμε τον δράστη πέντε φόνων νεκρό. Δεν θα δικαστεί ποτέ, οι νεκροί που άφησε πίσω του, δεν θα δικαιωθούν έστω και μετά θάνατο! Θα υπάρξουν συνέπειες, να το ξέρετε! Η Ανωτέρα διέταξε ήδη έρευνα».

Λίγο αργότερα η Δήμητρα πηγαίνει τα δυσάρεστα νέα στην Μαργαρίτα: «Προσπαθήστε να παραμείνετε όσο μπορείτε ψύχραιμη.. Λυπάμαι.. Την ώρα που πηγαίναμε το γιό σας στον εισαγγελέα, κατάφερε και άρπαξε το όπλο ενός συναδέλφου.. Αυτοκτόνησε.. Πέθανε ακαριαία!».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ο Αστέρης χωρίζει επεισοδιακά την Αργυρώ: «Ξέχνα με!»

Η Μαργαρίτα αμίλητη ξεσπάει σε κλάματα.. «Ένα βουνό έχει κάτσει πάνω στο στήθος μου! Δεν μπορώ ούτε να ανασάνω, ούτε να ουρλιάξω!». Αργότερα η Αθηνά, η Χάιδω και η Θοδώρα θα βρεθούν δίπλα της σε αυτές τις αδιανόητα δύσκολες στιγμές.

Ο Στέφανος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω του θανάτου της Μυρτάλης και ο πατέρας του μαζί με τον Φίλιππο προσπαθούν να τον στηρίξουν. Η Ιουλία και η Μαρίνα από την άλλη είναι έξαλλες με την αυτοκτονία του Αλέξη καθώς ήθελαν να τον δούνε να τιμωρείται για τα εγκλήματά του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Οι μέρες και ώρες προβολής τα Χριστούγεννα

Ο Κουράκος καλεί τον Δημοσθένη στο τμήμα, για να εξακριβώσει αν αυτός έδωσε το όπλο στη Μυρτάλη, τον στριμώχνει αρκετά με δύσκολες ερωτήσεις κι εκείνος φεύγει εκνευρισμένος αφήνοντας τον αστυνόμο
σκεπτικό:

«Λυπάμαι για λογαριασμό σας! Με ταλαιπωρείτε ένα ολόκληρο πρωινό βασιζόμενοι στα λόγια ενός παρανοϊκού δολοφόνου! Κρίμα και σας είχα σε εκτίμηση!».

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *