Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο μυστικό της Μέλπως έρχεται στο φως

Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο μυστικό της Μέλπως έρχεται στο φως

Φαίνεται πως η Μέλπω κρύβει πολύ καλά ένα ένοχο μυστικό, στην γη της ελιάς. Η επιστροφή της στη Μάνη δε θα είναι οριστική. Σύντομα θα φύγει με κατεβασμένο το κεφάλι και ίσως δε θα επιστρέψει ξανά… Ο Λυκούργος και η Ισμήνη θα έχουν κλείσει την πόρτα πίσω τους, με την Μέλπω να πληρώνει σκληρά τα λάθη του παρελθόντος.  Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο μυστικό της Μέλπως έρχεται στο φως

Για ακόμη μία φορά, κατάφερε να βάλει “φιτιλιές” στο ζευγάρι. Μίλησε στην Χάιδω με άσχημο τρόπο, επισημαίνοντάς της πόσο όμορφα περνάει με τον Λυκούργο στο σπιτικό τους. Η Χάιδω, εξοργισμένη, χώρισε τον Λυκούργο, δίνοντας μία μικρή νίκη στην Μέλπω.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Αλεξάνδρα και Γιωργίκης είναι αδέρφια και μαθεύεται

Φυσικά, αυτό δε θα κρατήσει για πολύ. Η Ισμήνη θα κάνει στην άκρη την ίδια της την μητέρα, αποκαλύπτοντας στην Χάιδω τις αληθινές προθέσεις της. Ο Λυκούργος θα καταφέρει να αγκαλιάσει ξανά την αγαπημένη του, με την Μέλπω να χάνει το παιχνίδι..

Όταν μητέρα και κόρη θα λογαριαστούν, το παρελθόν θα έρθει ξανά στην επιφάνεια. Η Ισμήνη θα μάθει το μυστικό που κρατάει τόσα χρόνια η Μέλπω, με αποτέλεσμα να διχάζεται, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης φλερτάρει έντονα την Βασιλική

Φαίνεται πως η Μέλπω δεν είναι και τόσο αθώα. Ένα βαρύ μυστικό θα αποκαλυφθεί, με αποτέλεσμα η Ισμήνη να χάσει πάσα ιδέα για την ίδια της την μητέρα. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο ξανά. Θα σταθεί αυτό το γεγονός η αφορμή για να “σβηστεί” η Μέλπω από τη Μάνη, ή η οικογένεια θα αλλάξει για ακόμη μια φορά γνώμη;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *