Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για τον Λεωνίδα μετά την Άννα;

Ο Λεωνίδας και η Άννα καλούνται να αντιμετωπίσουν μία τεράστια κρίση, στην γη της ελιάς. Το μεγάλο τους όνειρο, καταστράφηκε. Το θερμοκήπιο που με τόσο κόπο αγόρασαν και έχτισαν βήμα προς βήμα, διαλύθηκε. Μία ασθένεια στα φυτά ήταν αρκετή, για να καταστρέψει όλες τις καλλιέργειες.

Η Μαργαρίτα και ο Φίλιππος είχαν προειδοποιήσει καιρό τώρα το ζευγάρι. Κανείς τους δεν ήταν σε θέση να ακούσει. Πίστευαν πως όλα θα πάνε καλά και πως δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, όσο παρουσιάζονται.

Διαβάστε Επίσης  Σήμερα 17 Σεπτεμβρίου εορτάζουν οι Αγίες Σοφία, Πίστη, Αγάπη και Ελπίδα

Λίγο αργότερα, το θερμοκήπιο καταρρέει, όπως και τα όνειρά τους. Η Άννα και ο Λεωνίδας βρίσκονται στα μαχαίρια, στην γη της ελιάς. Ρίχνει ο ένας την ευθύνη στον άλλον, με αποτέλεσμα η πρώτη μεγάλη σύγκρουση να είναι γεγονός. Θα είναι αυτή η αιτία για να χωρίσει οριστικά το ζευγάρι; Νέος έρωτας περιμένει τον Λεωνίδα στη Μάνη;

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, σε μία συνέντευξή του στην εκπομπή “Τι Λες Τώρα”, μίλησε αινιγματικά για το μέλλον του ζευγαριού. Σχετικά με το εάν θα βρει άλλη σύντροφο, απάντησε γελώντας πως ο Λεωνίδας το θέλει το σπίτι και το αμάξι του, εννοώντας πως η Άννα δε θα τον αφήσει σε ησυχία, αν τον δει με άλλη (όπως είχε γίνει με τον Δημήτρη).

Διαβάστε Επίσης  Πάτρα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Βέβαια, ο Ραφαήλ Καρυωτάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γνωρίσει κάποια άλλη ως Λεωνίδας, στην γη της ελιάς. Όπως όλα δείχνουν, το επαγγελματικό αυτό βήμα των δύο παιδιών θα αποτύχει, με αποτέλεσμα ο ερωτισμός να χαθεί. Θα παραμείνουν μαζί ως το τέλος;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *