Παράδεισος Κυριών: Η Βικτώρια αρνείται την υπεράσπισή της από τον…

 

Παράδεισος Κυριών: Η Βικτώρια αρνείται την υπεράσπισή της από τον…

Παράδεισος Κυριών: Η Βικτώρια αρνείται την υπεράσπισή της από τον…

 

Ο Ντίνος δίνει μια πληροφορία στην αστυνομία που καίει όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» τη Βικτώρια, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Ποιοι άλλοι όμως θα θεωρηθούν ύποπτοι και θα βρεθούν και εκείνοι στο τμήμα;Παράδεισος Κυριών: Η Βικτώρια αρνείται την υπεράσπισή της από τον…

Η Βικτώρια βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο στο Λαγονήσι και ετοιμάζεται να το σκάσει στο εξωτερικό. Εντωμεταξύ ο Μάρκος λέει στον Ντίνο ότι είδε τον Σίμο στο Λαγονήσι σε κάποιο ξενοδοχείο και εκείνος υποψιάζεται ότι θα πήγε να δει τη Βικτώρια. Έτσι ενημερώνει την αστυνομία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Χωρίζουν οριστικά: «Πνίγομαι…»

Αν και ο Δημοσθένης προσπαθεί να την ειδοποιήσει δεν τα καταφέρνει καθώς ο Μηλιώνης και ο Σωτήρης είναι συνέχεια κοντά του.

Στη συνέχεια οι δυο τους πηγαίνουν στο ξενοδοχείο και συλλαμβάνουν τη Βικτώρια, ενώ την ίδια στιγμή ο Σϊμος και η Αμαλία σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο Ντίνος όπως θα δούμε στον «Παράδεισο των Κυριών» θα προτείνει στην Αμαλία να αναλάβει την υπεράσπισή της ο Βύρωνας, αλλά εκείνη εκνευρισμένη μαζί του που αποκάλυψε στην αστυνομία το μέρος που κρυβόταν η Βικτώρια, θα αρνηθεί.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια 4-5

Εντωμεταξύ η Βικτώρια ζητάει από τον Δημοσθένη να πάει στο ξενοδοχείο και να πάρει το πλαστό διαβατήριο της πριν το βρουν, αλλά εκείνος δεν προλαβαίνει αφού ήδη η σήμανση το έχει βρει.

Στη συνέχεια όπως θα παρακολουθήσουμε ο Χρήστος έχοντας στο μυαλό του ένα σχέδιο λέει στον Σαρηγιάννη να πείσει τη Βικτώρια να αναλάβει εκείνος την υπεράσπισή της, αλλά γνωρίζοντας τις σχέσεις του με τον Χρήστο εκείνη αρνείται.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *