Σασμός – Η Θοδώρα στο νοσοκομείο: «Τίποτα δεν μένει ατιμώρητο»

Δυσάρεστες εκπλήξεις μας περιμένουν την επόμενη εβδομάδα στην σειρά Σασμός. Οι εξελίξεις και οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη. Από τη μία όλη Κρήτη είναι ανάστατη με την ομολογία του Αμερικάνου αλλά από την άλλη ένα απρόσμενο γεγονός θα προκαλέσει πόνο στην οικογένεια της Θοδώρας καθώς η ηρωίδα θα μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο στην σειρά Σασμός. Τι θα συμβεί;

Η τιμωρία της Θοδώρας είναι γεγονός στον Σασμό

Δυστυχώς, η Θοδώρα θα χάσει το μωρό στην σειρά Σασμός. Μετά από όσα δεινά πέρασε δεν θα καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδί. Η ίδια το βλέπει σαν τιμωρία καθώς μέσα τις οι ενοχές για τον φόνο του Πετρή είναι πολλές.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 23 έως 27/1

Από την πρώτη στιγμή που έμαθε για την εγκυμοσύνη της έτρεμε και φοβόταν πως κάτι κακό θα συμβεί. Αυτό θα φέρει και το τέλος της σχέσης της με τον Γιώργη. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς το ζευγάρι θα τραβήξει οριστικά χωριστούς δρόμους και οι τηλεθεατές θα δουν μια άλλη Θοδώρα.

Σασμός – Η Θοδώρα στο νοσοκομείο: «Τίποτα δεν μένει ατιμώρητο»

Στο πλευρό της Θοδώρας, από δω και στο εξής στην σειρά Σασμός θα βλέπουμε τον Μανόλη. Τα δυο αδέρφια θα ενωθούν και θα αποκτήσουν μια ιδιαίτερη σχέση. Η συνέχεια στις οθόνες μας.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η εγκυμοσύνη της Αλεξίας ανάβει φωτιές

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *