Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έξαλλος ο Κουράκος με τον Ιάκωβο

Ο Κουράκος γίνεται έξαλλος με τον Ιάκωβο, στη «Γη της Ελιάς» και σύντομα μία έντονη διαμάχη θα τους φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Τι εξόργισε τον Κουράκο και γιατί τα βάζει με τον αδερφό της γυναίκας του;  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έξαλλος ο Κουράκος με τον Ιάκωβο

Οργή αρχίζει και κατακλύζει τον Κουράκο όταν μάθει ότι ο Ιάκωβος φιλοξενεί τον Στάθη αφότου τον πέταξε η γυναίκα του από το σπίτι.

Δεν μπορεί να πιστέψει ότι δίνει στέγη σε αυτόν τον άνθρωπο που πριν λίγο καιρό διεκδικούσε τη γυναίκα του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Στη φυλακή η Ειρήνη; Έξαλλος ο Δημοσθένης

Ο Στάθης πολιορκούσε ανοιχτά την Ιουλία προτού βέβαια τον παρατήσει για τον Κουράκο και προχωρήσει μπροστά. Μπορεί να έχει προχωρήσει κι εκείνος με την Εύα κάνοντας μία νέα αρχή, αλλά η Ιουλία αποτελεί το μεγάλο του απωθημένο.

Ο Κουράκος μένει άφωνος, λοιπόν, με την απόφαση του Ιάκωβου, στη «Γη της Ελιάς» και αποφασίζει να μην κρύψει την οργή του. Σύντομα οι δυο τους θα έρθουν σε μία έντονη αντιπαράθεση και θα συγκρουστούν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Κουράκος και Στάθης πιάνονται στα χέρια

Βέβαια, ο Κουράκος δε θα περιοριστεί μόνο στη σύγκρουση με τον Ιάκωβο, αλλά θα έρθει σε αντιπαράθεση και με τον Στάθη.

Την πρώτη κίνηση θα κάνει ο Καπερνάρος, ο οποίος αφού αντιληφθεί τη δυσαρέσκεια του Κουράκου θα πάει στο αστυνομικό τμήμα για ένα ξεκαθάρισμα. Οι δυο τους δε θα αργήσουν να διαφωνήσουν και οριακά θα πιαστούν στα χέρια!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *