Η Γη της Ελιάς: Πετάει το δαχτυλίδι και υπόσχεται να τον ξεχάσει

 

Η Γη της Ελιάς: Πετάει το δαχτυλίδι και υπόσχεται να τον ξεχάσει

Ο Κίμωνας, όταν έκανε πρόταση γάμου στη Δήμητρα, της έδωσε ένα δαχτυλίδι και της υποσχέθηκε πως θα την αγαπάει για πάντα, στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Πετάει το δαχτυλίδι και υπόσχεται να τον ξεχάσει

 

Η Δήμητρα το κράτησε, για να τον θυμάται για όλη της τη ζωή.

 

Η Δήμητρα αρνείται πεισματικά να κάνει το επόμενο βήμα. Δε θέλει να τον αποχωριστεί, δε θέλει να τον ξεχάσει. Ο Κίμωνας, αν και μπήκε ξαφνικά στη ζωή της, ήταν ο άντρας που αγάπησε όσο κανέναν.Η Γη της Ελιάς: Πετάει το δαχτυλίδι και υπόσχεται να τον ξεχάσει

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πιέζει την Ιουλία μέχρι τέλους

Οι μέρες περνούν και ο Ορέστης κάνει τα πάντα, για να την διεκδικήσει. Εκείνη τον απορρίπτει διαρκώς, αλλά ο άντρας αυτός δε πτοείται! Είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να την πείσει να αφεθεί στο όμορφο συναίσθημα του έρωτα..

Η Δήμητρα συνειδητοποιεί πως δε μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τον γυμναστή. Από την άλλη, όμως, ο Κίμωνας την κρατάει πίσω. Έτσι, προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα, ελεύθερη, κάνει το εξής: Πετάει το δαχτυλίδι του Κίμωνα και υπόσχεται στον εαυτό της να τον ξεχάσει, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 23 έως 27/1

Αμέσως μετά, προχωρά τη σχέση της με τον Ορέστη, η οποία θα είναι εκρηκτική και γεμάτη από πολλές ανατροπές κι εντάσεις..

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *