Σασμός Spoiler: Καυτές νύχτες για Γεράσιμο και Στέλλα

Σασμός Spoiler: Καυτές νύχτες για Γεράσιμο και Στέλλα

Ο Γεράσιμος και η Στέλλα έρχονται όλο και πιο κοντά, στη σειρά Σασμός. Οι δυο τους ενώνονται κατά του Καραπάνου, θέλοντας να φέρουν στο φως τη δικαιοσύνη. Η Στέλλα μάχεται να αθωώσει τον Αστέρη, την ίδια στιγμή που ο Γεράσιμος παλεύει να καταδικάσει τον ίδιο του τον πατέρα.  Σασμός Spoiler: Καυτές νύχτες για Γεράσιμο και Στέλλα

Οι συναντήσεις τους θα είναι τακτικές. Η Στέλλα θα εντυπωσιαστεί από τις γνώσεις και τον δυναμισμό του Γεράσιμου. Αντίστοιχα, ο Γεράσιμος θα γοητευτεί από την λαμπερή προσωπικότητά της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ολα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Γ Κύκλου

Από ένα σημείο και μετά, οι επαφές τους θα πάψουν να είναι επαγγελματικές. Το ειδύλλιο αυτό ξεκινά, παρόλο που Στέλλα δεν είναι ακόμη σίγουρη για το εάν θα αφεθεί στον νέο αυτόν έρωτα, ή εάν θα προσπαθήσει ξανά με τον Άγγελο Βρουλάκη. Μέσα της επικρατεί τεράστια σύγχυση, η οποία θα σβήσει στο πρώτο ραντεβού.

Ούτε η Στέλλα, αλλά ούτε και ο Γεράσιμος μπορούν να κρατηθούν μακριά, στη σειρά Σασμός. Το πάθος αυτό θα φουντώσει, με το ζευγάρι να περνάει καυτές νύχτες πάθους. Η Στέλλα αφήνεται στην αγκαλιά του και μαζί ζουν έναν έρωτα γεμάτο σασπένς κι ένταση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – ράκος ο Μαθιός: «Ο Αστέρης τα έμαθε όλα»

Θα συνεχιστεί η σχέση αυτή, ή θα γκρεμιστούν όλα, εξαιτίας των εξελίξεων; Βρήκε η Στέλλα τον άνθρωπό της ή όχι; Το σημαντικό είναι να καταφέρει ο Γεράσιμος να “σβήσει” τις πληγές που της έχει αφήσει ο Αστέρης. Εάν συμβεί αυτό, τότε η Στέλλα θα του πει το μεγάλο ναι, πέφτοντας στην αγκαλιά του.  Σασμός Spoiler: Καυτές νύχτες για Γεράσιμο και Στέλλα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *