Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή βρίζει τον Κωνσταντίνο: «Ντροπή σου»

Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή βρίζει τον Κωνσταντίνο: «Ντροπή σου»

Στα μαχαίρια η Αρετή και ο Κωνσταντίνος, στην γη της ελιάς! Οι δύο αυτοί χαρακτήρες έρχονται αντιμέτωποι από το πουθενά, με την Αρετή να βάζει στο στόχαστρό της, τόσο τον συμβολαιογράφο, όσο και την γυναίκα του, την Ισμήνη!

Η Αρετή έχει έντονα ξεσπάσματα, τα οποία δεν περίμενε κανείς. Μόλις ανακαλύψει πως ο σύζυγός της βγαίνει με την Εύα Δήμα, τη νέα πολιτικό μηχανικό της Μάνης, θα αλλάξει πολύ. Πλέον, όλοι είναι εχθροί της και βρίσκονται απέναντι.

Η Αρετή συνεχίζει να μαθαίνει πληροφορίες για την Εύα. Ρωτάει διάφορα για την καταγωγή της, για το σπίτι της στη Μάνη, για τα χωράφια, αλλά και για τη δουλειά της. Μόλις ενημερωθεί πως ο Κωνσταντίνος της προσέφερε κερδοφόρα συνεργασία, θα γίνει έξαλλη!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Στέλλα και Ευθύμης το νέο ζευγάρι στη σειρά;

Ο Κωνσταντίνος δε περίμενε ποτέ να δει την Αρετή να τον καταριέται με αυτή την λύσσα, στη γη της ελιάς. Εκείνη του φωνάζει, τον βρίζει και θέτει στο επίκεντρο την κόρη του Λυκούργου, την Ισμήνη! Ο λόγος; Επειδή συνεργάστηκαν με την ερωμένη του συζύγου της!

Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή βρίζει τον Κωνσταντίνο: «Ντροπή σου»

Η Αρετή αισθάνεται προδομένη, πληγωμένη… Δε μπορεί να πιστέψει πως όλοι την κορόιδευαν πίσω από την πλάτη της. Αισθάνεται μόνη κι ανίκανη να χειριστεί αυτή την κατάσταση, για αυτό και ξεσπά σε όποιον συναντήσει στο διάβα της. Ο Κωνσταντίνος, όμως, δεν είναι σε θέση να ανεχτεί αυτή τη συμπεριφορά…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Στη φόρα το μεγάλο μυστικό της γιαγιάς Ειρήνης για την…

Ένας μεγάλος καυγάς αναμένεται να ξεκινήσει ανάμεσα σε Αρετή, Ισμήνη και Κωνσταντίνο, ένας τσακωμός που θα ηχήσει σε όλη την Αρεόπολη.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *