Η Γη της Ελιάς – Ανατροπή: Ο Δημοσθένης συνεργάζεται με την αστυνομία!

 

Η Γη της Ελιάς – Ανατροπή: Ο Δημοσθένης συνεργάζεται με την αστυνομία!

Κι όμως, ο Δημοσθένης προδίδει τους συνεργάτες του, στην γη της ελιάς και συνεργάζεται με την αστυνομία!Η Γη της Ελιάς – Ανατροπή: Ο Δημοσθένης συνεργάζεται με την αστυνομία!

 

Ποιος είναι ο λόγος και τι κρύβει αυτή η περίεργη κίνηση που κάνει; Όλα ξεκινούν από την αιματηρή επίθεση, στους Βρεττάκους..

 

Οι μέρες περνούν και η αγωνία κορυφώνεται. Ο Ισίδωρος διοργανώνει μία δεξίωση στην έπαυλη των Βρεττάκων, καλώντας εκλεκτούς καλεσμένους και συγγενείς. Ο Δημοσθένης, την ίδια μέρα, στήνει την χρηματοαποστολή του!Η Γη της Ελιάς – Ανατροπή: Ο Δημοσθένης συνεργάζεται με την αστυνομία!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Άγγελος: «Η Καλλιόπη θα το βρει από εκεί που δεν το περιμένει»

Δυστυχώς, η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στα βήματα της μαφίας. Οι μπράβοι του Δημοσθένη, στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν τη σύλληψη, μπουκάρουν στην έπαυλη της οικογένειας Βρεττάκου.

Δίχως δεύτερη σκέψη, βγάζουν τα όπλα και απειλούν τους πάντες πως εάν αντιδράσουν, θα τους σκοτώσουν! Στόχος τους είναι να γλιτώσουν από τις αρχές. Βέβαια, δε γνωρίζουν πως ο Δημοσθένης είναι έτοιμος να τους κάψει!

Ο Δημοσθένης συνεργάζεται με την αστυνομία και κάνει τα πάντα, για να μη βγει κανείς ζωντανός, στην γη της ελιάς. Θέλει να πεθάνουν οι άντρες που έστειλε στην ληστεία, για να μη τον καρφώσει κανείς αργότερα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης μένει άνεργος και αποκλεισμένος

Έτσι, στέκεται πλάι στον Κουράκο και τον συμβουλεύει να ανοίξουν πυρ, για να σκοτώσουν τους ληστές. Όσο τα τσιράκια του περιμένουν οδηγίες από τον Αρχηγό, ο Αρχηγός σκάβει τον λάκκο τους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *