Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική τρέμει για τον άντρα της

 

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική τρέμει για τον άντρα της

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Βασιλική τρέμει για τον άντρα της.Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική τρέμει για τον άντρα της

 

Οι απειλές που δέχεται ο Λυκούργος τον ανησυχούν μεν αλλά δεν τον εμποδίζουν από το να συνεχίσει τις έρευνες για το δολοφόνο της άτυχης κοπέλας.

 

Στο μεταξύ ο Ορέστης συνεχίζει να πολιορκεί την Δήμητρα η οποία όμως δεν ανταποκρίνεται, αποφασισμένη να μείνει μακριά.

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 62 έως 76

Όταν ο Φίλιππος παίρνει άδεια από το στρατόπεδο και επιστρέφει στη Μάνη μαθαίνει ότι το θερμοκήπιο τους καταστράφηκε και αρχίζει να φοβάται ότι η οικογένειά του έχει γίνει στόχος. Η Βασιλική προσπαθεί να παραμείνει αισιόδοξη, όμως ένας εφιάλτης με πρωταγωνιστή τον άντρα της την πανικοβάλει.

Μετά το όνειρο που είδε με τη μητέρα της φοβάται μήπως κι αυτό αποδειχθεί προφητικό και τρέμει πως ο Φίλιππος κινδυνεύει. Σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV, μόλις ο Λυκούργος εκμυστηρεύεται στην Χάιδω ότι δέχτηκε απειλές το κακό τριτώνει.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Ιάσονας κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Τα σύννεφα συσσωρεύονται πάνω από το σπίτι των Στεφαναίων και πολύ σύντομα οι φόβοι όλων θα γίνουν πράξη, όταν ο Σωτήρης βλέπει τον Φίλιππο στο χωριό και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του.

Δεν ξέρει όμως ότι και ο ίδιος ο Φίλιππος είναι αποφασισμένος να απαντήσει σε όποιο χτύπημα δεχτεί.

Η μανία της εκδίκησης έχει ήδη ξυπνήσει μέσα του και δεν έχει κανένα σκοπό να την καταπνίξει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *