Αγγελική Νικολούλη: Νέο βίντεο προαναγγέλλει κι άλλες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας

Το τρέιλερ της νέας εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη κόβει την ανάσα. Τώρα η ίδια στο Instagram αναφέρεται σε νέες αποκαλύψεις

Η θανατηφόρα ουσία που βρέθηκε στο αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας οδήγησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην ΓΑΔΑ. Μία μέρα μετά το trailer της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», όπου ακούσαμε τη δημοσιογράφο να αναφέρει πως έχει βρει στοιχεία και που προκάλεσε ερωτηματικά σχετικά με την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, η Αγγελική Νικολούλη έκανε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μόλις έμαθε για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πάτρα: Συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – «Είναι ικανή να σκοτώσει κι άλλους»(video)

Το trailer ξεκινά με τον διάλογο που είχε η δημοσιογράφος με τη μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου και αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας μετά…: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha

Πάτρα: Δύο ακόμα πρόσωπα μπαίνουν στο κάδρο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

«Κι εγώ πίστευα ότι σήμερα δεν θα κάνετε εκπομπή. Είδες… Που μου είπες πως αν δεν έχουμε στοιχεία δεν θα κάνουμε εκπομπή…» είπε η γυναίκα με την Αγγελική Νικολούλη να απαντά: «Αν δεν έχουμε… Από την στιγμή που βρήκα…».

Μετά τη φράση αυτή, τα πλάνα του βίντεο αποκτούν κόκκινο χρώμα και υπάρχουν φώτα που μοιάζουν με φάρο περιπολικού.

Κατερινόπουλος για Πάτρα: «Και τα άλλα δύο παιδιά έφυγαν από τα χέρια της» – Πώς υποψιάστηκε τη Ρούλα Πισπιρίγκου

 

Σήμερα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου η Αγγελική Νικολούλη, επανέρχεται με story στο Instagram, όπου εμφανίζεται ένα μωρό και μια γυναικεία φωνή που του μιλάει, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το λογότυπο της εκπομπής η οποία θα προβληθεί την Παρασκευή, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχουν πολλά στοιχεία τα οποία θα προβληθούν εκεί.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα – Κατερινόπουλος: Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ομολογήσει και τους άλλους δύο θανάτους

Ήδη, έχει γίνει γνωστό πως ανοίγουν ξανά οι δικογραφίες και για τα άλλα δύο κοριτσάκια, τη Μαλένα και την Ίριδα που πέθανε επτά μηνών.

Πάτρα: Πώς θα περάσει η Ρούλα Πισπιρίγκου τη νύχτα στη ΓΑΔΑ – Στην ανακρίτρια την Πέμπτη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *