Έρωτας Φυγάς: Στην φυλακή ο Μάρκος για άλλη μια φορά

Έρωτας Φυγάς: Στην φυλακή ο Μάρκος για άλλη μια φοράΈρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον Μάρκο στην φυλακή.

Η Ευγενία στη σειρά Έρωτας Φυγάς του OPEN, καλείται να διαχειριστεί ένα εξαιρετικά δύσκολο περιστατικό στο νοσοκομείο και θα έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Μάρκο, που θα της δείξει το σκληρό του πρόσωπο και η σχέση τους θα δοκιμαστεί.

Εκείνη θα του πει στα ίσια τι διέκρινε στη συμπεριφορά του και ο Μάρκος θα σκεφτεί καλύτερα τη στάση του. Θα συνειδητοποιήσει έτσι όχι μόνο πόσο εύστοχη είναι η κριτική της, αλλά και πόσο σημαντική είναι η παρουσία της στη ζωή του.

Στο μεταξύ η γιαγιά Αθηνά «εξαφανίζεται», όμως ο Στέφανος ενημερώνει τη Μαργέτα ότι… είναι μαζί του. Μέχρι να πάει εκείνη να την παραλάβει, η Αθηνά έχει προλάβει να μιλήσει στον Στέφανο για το παρελθόν, με τον δικό της… μοναδικό τρόπο, και θυμάται ότι η κόρη της ήθελε να παντρευτεί τον άντρα που αγαπούσε, όμως ο πατέρας της την απείλησε σκληρά για να παντρευτεί τον Δεμερτζή.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Εφιαλτικές ώρες για την Αλεξάνδρα στην ψυχιατρική κλινική

Ο Μάρκος για να διαφυλάξει τη φήμη της Ευγενίας από τα κουτσομπολιά της δίνει δαχτυλίδι. Έτσι, οργανώνει ρομαντικό δείπνο αλλά εκείνη δεν έρχεται!

Δύο άντρες έχουν πάει σπίτι της και της έχουν ζητήσει να την πάρουν μαζί τους γιατί η γυναίκα του ενός γεννάει και δε βρίσκουν μαία! Την οδηγούν όμως σε μία αποθήκη και την απειλούν ότι θα τη σκοτώσουν αν δεν κάνει καλά έναν τραυματία από πυροβολισμό!

Ο Μάρκος πάει στο νοσοκομείο να τη βρει αλλά μαθαίνει για μία αιματηρή σύγκρουση και φοβάται! Τρέχει να τη βρει και φτάνει την κατάλληλη στιγμή για να τη σώσει!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης επιστρέφει και απειλεί

Η Ευγενία μαθαίνει τυχαία στο νοσοκομείο για τη σχέση του Μάρκου με την Αλεξάνδρα και μαζί της το μαθαίνει όλη η περιοχή. Στην επίσημη τελετή έναρξης των εργασιών για την ανέγερση του εργοστασίου τους ο Ιάσονας… χτυπά στον Φίλιππο μπροστά στους επίσημους καλεσμένους, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τη διαρροή του μυστικού του!

Ο Μάρκος ακούει κάποια χυδαία υπονοούμενα από μια παρέα, πως τάχα έχει παράλληλα σχέση και με τη… γιατρίνα και με τη σύζυγο του Δεμερτζή, και τους επιτίθεται. Ένας από όλους τραβάει όπλο και τον απειλεί και τότε ο Μάρκος επίσης βγάζει όπλο και πυροβολεί πρώτος! Έτσι, καταλήγει πάλι στη φυλακή!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *