Σασμός: Ο Αντώνης ικετεύει τη Μαρίνα να μη φύγει από την Κρήτη

Σασμός: Ο Αντώνης ικετεύει τη Μαρίνα να μη φύγει από την ΚρήτηΣασμός: Ο Αντώνης ικετεύει τη Μαρίνα να μη φύγει από την Κρήτη

Η Μαρίνα έχει πάρει την απόφαση να φύγει από την Κρήτη μαζί με την Αργυρώ, στο «Σασμό», ο Αντώνης όμως, δεν μπορεί να την αφήσει. Την ικετεύει να μείνει στο χωριό, αλλά η Μαρίνα είναι πλέον πεπεισμένη ότι αυτό είναι το καλύτερο για εκείνη και την κόρη της.

Ο πόνος είναι μεγάλος για την οικογένεια των Βρουλάκηδων. Ο χαμός του Πετρή τους έχει κοστίσει. Μετά τη δολοφονία, η Αργυρώ αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κι αυτό ανησύχησε πολύ τη Μαρίνα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Ασπασία τρελάθηκες; Ο γιος μας έχει πεθάνει»

Πρέπει να βρει έναν τρόπο να βοηθήσει την κόρη της κι ο μοναδικός τρόπος να το κάνει είναι να φύγουν μια και καλή από την Κρήτη για να κάνουν μία νέα αρχή.

Η Μαρίνα κι η Αργυρώ θέλουν να φύγουν μια για πάντα από το χωριό και τα Ιωάννινα είναι η καλύτερη λύση. Η γιαγιά Ειρήνη τις προτρέπει να φύγουν και να ξαναχτίσουν τη ζωή τους μακριά από τον πόνο και τον κίνδυνο της βεντέτας.

Ο Αντώνης δεν μπορεί να χωνέψει ότι θα χάσει ξανά τη γυναίκα της ζωής του μέσα από τα χέρια του. Παρακαλάει τη Μαρίνα να μείνει, να ζήσουν τον έρωτά τους. Ο αστυνόμος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να την κρατήσει στη ζωή του. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη βοηθήσει, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Άσπα ζητάει από τον Άγγελο να συγκατοικήσουν

Ο αποχωρισμός είναι βαρύς για τον Αντώνη και τη Μαρίνα στο Σασμό. Το ζευγάρι χωρίζει με επεισοδιακό τρόπο κι ο Φραγκιαδάκης βυθίζεται στη θλίψη. Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές στη δραματική σειρά και μία νέα περιπέτεια ξεκινά για τη μάνα και την κόρη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *