Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 128 , 129 , 130 , 131 , 132 , 133 , 134

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 128 , 129 , 130 , 131 , 132 , 133 , 134 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 128 

Η Μαρίνα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Μάνος δεν περάσε να την πάρει από το ανθοπωλείο και επιστρέφει μόνη στο σπίτι. Εκεί ο Ισίδωρος την ενημερώνει πως ο Μάνος έχει φύγει από ώρα προσπαθώ να τον βρω στο τηλέφωνο αλλά δεν απαντάει.

Στο μεταξύ απαγωγείς κλείνουν το Μάνο σε μία αποθήκη . Ο Δημοσθένης ρίχνει δόλωμα στον Άρη που βρίσκεται σε απόγνωση για να τον μπλέξει στις σκοτεινές δουλειές του.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 129 

Ο Ισίδωρος και η Μαρίνα περιμένει με αγωνία την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία των απαγωγέων ενώ η Ιουλία και η Αντιγόνη βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Την ίδια ώρα ο Μάνος προσπαθεί να το σκάσει αλλά καταλήγει αναίσθητος στο πάτωμα και χτυπημένος.

Η Μυρτάλη έχει εξοργιστεί με την Άννα επειδή όσο τσακώνονταν την έριξε χαστούκι και ζητά από την Αθηνά να την απολύσουν. Έτσι η Αθηνά καλεί την Άννα και της ζητάει εξηγήσεις αλλά τελικά αποφασίζει να μην την διώξει.

Θυμωμένη η Μυρτάλη επιτίθεται στην Αθηνά για την παραμονή της Άννας στο ελαιοτριβείο και τελικά οι δυο γυναίκες μαλώνουν άσχημα. Η Μυρτάλη βρίσκεται πλέον εκτός ελέγχου. Τυφλωμένη από το μίσος και αφού γνωρίζει πια την σκοτεινή πλευρά του Αλέξη και τι είναι ικανός να κάνει του ζητάει επίμονα να βγάλει την Αθηνά από τη μέση.

Ο Αλέξης αρχικά αρνείται, τελικά όμως ενδίδει στην πίεση και κόβει τα φρένα στο αμάξι, της ανυποψίαστης γυναίκας. Εξάλλου είναι και ο ίδιος πολύ θυμωμένος μαζί της καθώς θεωρεί ότι βάζει λόγια στην μητέρα του για εκείνον.

Αγνοεί όμως ότι μέσα στο αμάξι της θα βρεθεί η Μαργαρίτα με την Αναστασία. Χωρίς να το θέλει λοιπόν βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της ίδιας του της μητέρας.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 130 

Ο Πότης εξομολογείται στον Αποστόλη πως είναι τσιμπημένος με την αδερφή του αλλά του ζητάει να μην της το πει τίποτα. Ο Φίλιππος από την άλλη ζητά από την Βασιλική να κάνουν πλάτες στην Ειρήνη για να συναντιέται με το Λεωνίδα.

Ο Δημοσθένης ρίχνει δόλωμα στον Άρη που βρίσκεται σε απόγνωση προκειμένου να τον μπλέξει στις σκοτεινές δουλειές του. Υπό το βάρος του χρέους ο Άρης ενδίδει στην πρόταση του Δημοσθένη. Δέχεται να συνεργαστεί στις παράνομες δουλειές του και μπλέκει με το εμπόριο ναρκωτικών.

Η υπομονή της Μαρίνας δοκιμάζεται καθώς πέρνα ακόμα μια μέρα χωρίς καμιά επικοινωνία με τον Μάνο. Ο Κουράκος αποφασίσει να προχωρήσει σε παρακολουθήσεις στο τηλέφωνο του έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να εντοπίσουν τους απαγωγείς όταν ζητήσουν λύτρα.

Τελικά κάνουν το πολυπόθητο τηλεφώνημα στον Ισίδωρο και ζητούν ένα τεράστιο ποσό με την διορία να λήγει σε τρεις μέρες. Ο Ισίδωρος αποφασίζει να μη μιλήσει στην αστυνομία φοβούμενος πως η ανάμειξη της θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του Μανού.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 131 

Η Ισμήνη ανακαλύπτει ένα τηλέφωνο παλιάς τεχνολογίας στην τσέπη του Κωσταντίνου και γίνεται έξαλλη καθώς πιστεύει πως την απατά. Ο Κωσταντίνος προσπαθεί να την πείσει ότι δεν υπάρχει άλλη γυναίκα όμως εκείνη αρνείται να ακούσει τις δικαιολογίες του.

Η εμπιστοσύνη της παραμένει κλονισμένη και έτσι παίρνει τα κλειδιά του γραφείου του Κωσταντίνου και βγάζει αντικλείδι για να πάει εκεί και να ψάξει. Ο Άρης αναλαμβάνει την πρώτη παράνομη μεταφορά και ο Δημοσθένης τον επιβραβεύει με ένα κάλο ποσό.

Σε μεγάλη ρήξη έρχονται ο Στάθης και η Ιουλία για ένα θέμα που αφορά τη συγκατοίκηση και τα οικονομικά τους. Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στον Κωσταντίνο τον αντικαταστάτη του και του ζητάει να τον εκπαιδεύσει αλλά εκείνος αρνείται.

Δεν θέλει πια καμία σχέση με τις παρανομίες του γιατί ξέρει πως αν η Ισμήνη μάθει την αλήθεια ο γάμος τους θα διαλυθεί. Σύντομα οι απαγωγείς στέλνουν DVD με μήνυμα του Μανού. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να μαζέψει τα χρήματα για τα λύτρα ενώ η Μαρίνα με το ζόρι καταφέρνει να ανοίξει το ανθοπωλείο και προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 132 

Έκπληκτη η Αθηνά μαθαίνει από το συνεργείο ότι τα φρένα του αυτοκινήτου της ήταν κομμένα και μαζί με τον εισαγγελέα υποψιάζονται άμεσα στον Αλέξη. Ο Μιχάλης όμως αν και συμφωνεί με την Αθηνά πως ο Αλέξης πείραξε τα φρένα του αυτοκινήτου της την συμβουλεύει να μην κάνει καμιά κίνηση και συνιστά να τον έχει υπό στενή παρακολούθηση.

Την ίδια στιγμή ο Άρης δίνει στην Εύα χρήματα για να καλύψει επιταγές λέγοντάς της ότι τα δάνεισε κάποιος φίλος. Η Μυρτάλη που δεν ξέρει για την απαγωγή του Μανού επιχειρεί να κάνει ακόμα μία προσέγγιση στην φίλη της αλλά ειδικά αυτή τη φορά βρίσκει τοίχο.

Ο Ισίδωρος ζητάει παράταση για την παράδοση των λύτρων και νέο βίντεο του Μανού. Οι απαγωγείς αντιδρούν άσχημα γεγονός που τρομοκρατεί τη Μαρίνα.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 133 

Όσο περνούν οι μέρες και ο Μάνος βρίσκεται ακόμα στο έλεος των απαγωγέων τα πράγματα δυσκολεύουν. Ένα δεύτερο βίντεο με το Μάνο φτάνει στα χέρια του Ισίδωρου και της Μαρίνας ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή.

Ο Κωσταντίνος δεν μπορεί να πείσει την Ισμήνη για την ειλικρίνεια των λεγομένων του. Εκείνη γεμάτη υποψίες αρχίζει να παρακολουθεί κάθε κίνηση. Ο Αλέξης πονηρά σκεπτόμενος πηγαίνει στην Αθηνά για να ζητήσει συγγνώμη αλλά εκείνη τον πετάει έξω απ’ το σπίτι αφού δεν πείθεται από όσα της λέει.

Την ίδια ώρα γίνεται μια δολοφονία έξω απ’ το Αστυνομικό Τμήμα η οποία βάζει στον Κουράκο την άποψη ότι οι απαγωγείς του Μανού βρίσκονται κάπου κοντά.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 134 

Η διαπραγμάτευση του Ισίδωρου για το ποσό των λύτρων φέρνει τη Μαρίνα στα όρια της με αποτέλεσμα οι δυο τους να καβγαδίζουν. Ο Ισίδωρος φοβούμενος ότι μικρή Αγγελική θα καταλάβει τι συμβαίνει αποφασίζει να την στείλει στην Ιουλία προκαλώντας την αντίδραση της Αντιγόνης καθώς ήθελε να φιλοξενήσει εκείνη το παιδί.

Παράλληλα ο Κουράκος με την Ευτυχία κάνουν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση σαν ζευγάρι και τα κουτσομπολιά στο χωριό δίνουν και παίρνουν.

Η Ασπασία αρχίζει συνεδρίες με ψυχολόγο σε μια προσπάθεια να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά το τραγικό χαμό του γιου της. Ο Αλέξης φτάνει ακόμα μια φορά στα άκρα επιχειρώντας να εκβιάσει συναισθηματικά τη Μαργαρίτα και την απειλεί πως θα αυτοκτονήσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *