Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή ζητά παράταση από τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή ζητά παράταση από τον Στάθη

Ο Στάθης έχει πάρει την απόφασή του στη «Γη της Ελιάς» και θέλει να χωρίσει μία και καλή με την Αρετή. Ο Καπερνάρος δεν αντέχει στιγμή δίπλα στη γυναίκα του και προσπαθεί με κάθε τρόπο να φύγει μακριά της.

Η σχέση του Στάθη και της Αρετής κρέμεται από μία κλωστή. Ο άντρας ζει έναν νέο έρωτα με την Εύα, προσπαθώντας να ξεπεράσει και να βγάλει από το μυαλό του την Ιουλία. Παρόλο που η Αρετή έχει μάθει ότι ο άντρας της βλέπει μία άλλη γυναίκα, αποφασίζει να ζητήσει παράταση για το διαζύγιο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Οριστικός χωρισμός για Μαθιό και Βασιλική

Ο Στάθης είναι ανένδοτος και απαιτεί να επισπεύσουν τις διαδικασίες. Η Αρετή, όμως, θέλει να προσπαθήσει να ξανακερδίσει τον άντρα της. Ζητά παράταση ούτως ώστε να προσπαθήσει να τον “τυλίξει” ξανά. Η Αρετή κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να τον κάνει ξανά δικό της.

Στην πραγματικότητα, όμως, ο Στάθης έχει απομακρυνθεί από εκείνη καιρό τώρα. Το νέο ειδύλλιο που ζει με την πολιτικό μηχανικό είναι το κερασάκι στην τούρτα των συναισθημάτων του. Η Αρετή δεν μπορεί να αλλάξει τη γνώμη του Στάθη, στη «Γη της Ελιάς» κι εκείνος επιμένει να χωρίσουν και να πάρουν διαζύγιο.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Θα μάθει ποτέ ότι ο Δημοσθένης κρύβεται πίσω από όλα;

Κάθε προσπάθεια της Αρετής είναι μάταιη και πέφτει στο κενό. Ο Στάθης την έχει ξεγράψει από τη ζωή του, τουλάχιστον την ερωτική. Η Εύα είναι αυτή που κυριαρχεί στο μυαλό του και τον κάνει να ξεχάσει την Ιουλία, που τόσο τον έχει πληγώσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *