Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος αλλάζει γνώμη για την Αντιγόνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος αλλάζει γνώμη για την ΑντιγόνηΗ Γη της Ελιάς: Ο Μάνος αλλάζει γνώμη για την Αντιγόνη

Τα δύο αδέρφια στη «Γη της Ελιάς», ο Μάνος κι η Αντιγόνη έρχονται ολοένα και πιο κοντά. Μολονότι ο Μάνος δεν την ήθελε καθόλου όταν είχε πρωτοεμφανιστεί στη ζωή του, τελικά αρχίζει σταδιακά να αλλάζει γνώμη για εκείνη.

Ο Μάνος κι η Αντιγόνη συμμαχούν και μέρα με τη μέρα γυρνούν την πλάτη τους στον Ισίδωρο. Όλα ξεκινούν όταν ο ίδιος ο Ισίδωρος προτείνει στην Αντιγόνη να μετακομίσει στο σπίτι τους. Εκείνη με χαρά δέχεται πηγαίνοντας κάποια δικά της πράγματα. Ο Μάνος έρχεται σε έντονη σύγκρουση με τον πατέρα του κι αρχίζει να αντιδρά.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 4, 5

 

Γρήγορα, όμως, θα δεθεί με την Αντιγόνη και θα αρχίσει να τη βλέπει αλλιώς. Ο Μάνος δε θα αργήσει να αγκαλιάσει την αδερφή του και να υποδεχτεί την Αντιγόνη ως μέλος της οικογένειας στη «Γη της Ελιάς». Ο Ισίδωρος χαίρεται που τα παιδιά του αρχίζουν να τα πάνε καλά. Ωστόσο, τα δύο αδέρφια δε θα αργήσουν να συμμαχήσουν εναντίον του.

Ο Ισίδωρος φτάνει στα όριά της την Αντιγόνη κι ο Μάνος την υποστηρίζει. Η Αντιγόνη αρχίζει να συζητά περισσότερο με τον Μάνο και εκφράζει τα παράπονα για τον πατέρα τους σε εκείνον. Ο Μάνος προσπαθεί να την καθησυχάσει. Στέκεται δίπλα της σαν πραγματικός αδερφός. Αυτή η ξαφνική συμπάθεια, μήπως, όμως, κρύβει κάτι άλλο από πίσω;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Καραπάνος ζητάει να σκοτώσουν τον γιο του

Οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς αναμένονται ακόμη πιο καταιγιστικές κι οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *