Σάκης Ρουβάς: Αναβρασμός στον ΣΚΑΙ – Σκέψεις απομάκρυνσης

Σάκης Ρουβάς: Αναβρασμός στον ΣΚΑΙ – Σκέψεις απομάκρυνσης

 

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά με αφορμή τον πρώην συνεργάτη του, Δημήτρη Λιγνάδη, βάζουν σε μπελάδες όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τον ΣΚΑΙ. Ποιος είναι ο βασικός προβληματισμός του καναλιού και ποιες οι επόμενες κινήσεις του;

Ντόρο προκάλεσαν όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς το μεσημέρι του Σαββάτου στον αέρα του MEGA και την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι. Ακόμα και αν είχε… αθώες προθέσεις όσα ανέφερε για τον κατηγορούμενο για υποθέσεις βιασμών, Δημήτρη Λιγνάδη, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και το κακό τώρα έγινε! Τόσο για τον ίδιο, όσο και τον ΣΚΑΙ…

 

ΣΚΑΙ: Συσκέψεις για τον Σάκη Ρουβά

Θυμίζουμε ότι ο Σάκης Ρουβάς θα βρισκόταν στην παρουσίαση ενός εκ των πιο φιλόδοξων projects που θα δούμε στο β΄μισό της σεζόν, στο The Masked Singer! Γιατί όμως λέμε ‘θα βρισκόταν’; Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εντός του ΣΚΑΙ υπάρχουν φωνές που τονίζουν ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει το επερχόμενο σόου μεταμφιέσεων να έχει για παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά. Ο αντίκτυπος των δηλώσεων του είναι πολύ μεγάλος και αναμένεται να κάνει ζημιά στο σόου του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε Επίσης  Οικογενειακή τραγωδία στη Φθιώτιδα: Σκότωσε τον κουνιάδο του στο κυνήγι

Μάλιστα κάποιοι δεν σταματούν εκεί αλλά το πάνε ένα βήμα παραπέρα και εκφράζουν σκέψεις για γενική αποχώρηση του τραγουδιστή από το κανάλι του Φαλήρου. Απομάκρυνση δηλαδή και από το The Voice, αν και ο χρόνος που μας χωρίζει από τον νέο κύκλο του μουσικού τάλεντ σόου είναι αρκετά μεγάλος για να… επουλωθεί η ζημιά.

Το μόνο σίγουρο ότι οι δηλώσεις υπεράσπισης και θαυμασμού! στο πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη έκαναν τεράστια ζημιά στον Σάκη αφού ακόμα και μεγάλοι υποστηρικτές του εντός του ΣΚΑΙ φαίνεται να κρατούν πλέον τις αποστάσεις τους. Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν το προσεχές διάστημα, με το θέμα να βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα των στελεχών του ΣΚΑΙ!

Διαβάστε Επίσης  Κορονοϊός – Νέα μέτρα: Τι ισχύει για τις εκκλησίες

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *