Η Γη της Ελιάς: Του ζητά να της αδειάσει τη γωνιά

 

Η Γη της Ελιάς: Του ζητά να της αδειάσει τη γωνιά

Η Γη της Ελιάς: Του ζητά να της αδειάσει τη γωνιά

 

Δύσκολες στιγμές έρχονται για την Αφροδίτη, η οποία θα έρθει αντιμέτωπη όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», με την αλήθεια που αγνοούσε.

«Φύγε από το σπίτι μου»

Η Αφροδίτη κάποια στιγμή αποφασίζει να περάσει από την ταβέρνα χωρίς να έχει ενημερώσει τον Χρήστο. Μόλις φτάνει εκεί αντικρύζει μπροστά της τον άντρα της με την Αριάδνη σε τρυφερή στιγμή. Την ίδια στιγμή σοκαρισμένη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της συνειδητοποιώντας ότι ο Χρήστος μόλις λόγους μήνες μετά τον γάμο τους, την απατά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έρχεται αυτοκτονία που θα συγκλονίσει

Η Αφροδίτη όμως όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς», δεν σκοπεύει να ανεχτεί την προδοσία του και σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ζητά από τον Χρήστο να φύγει από το σπίτι και να ξεκινήσουν αμέσως τις διαδικασίες διαζυγίου.

Εντωμεταξύ η Ισμήνη προσπαθεί να πείσει τη γιατρό ότι δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα στον άντρα της και την κόρη του Στάθη, αλλά εκείνη είναι βέβαιη, αφού τους είδε μαζί και μπορεί να καταλάβει τι μπορεί να σημαίνει η τρυφερή τους στιγμή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό με το αμάξι

Στη συνέχεια ο Χρήστος μένει έκπληκτος από την απόφαση της Αφροδίτης γιατί καταλαβαίνει ότι αυτά που λέει τα εννοεί. Τον διώχνει από το σπίτι της, ενώ βάζει μπροστά τις διαδικασίες για το διαζύγιο. Άραγε υπάρχει κάτι που μπορεί να της αλλάξει γνώμη ή ο χωρισμός τους θα είναι τελειωτικός;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *