Σασμός: Θοδώρα και Μανώλης καταγγείλουν τον Μαθιό

Σασμός: Θοδώρα και Μανώλης καταγγείλουν τον Μαθιό

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς Θοδώρα και Μανώλης καταγγείλουν τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφάνη.

Θοδώρα σε αγαπούσα όταν ήσουν Bitchαρα αλλά τώρα θα σε λατρέψω ως άλλος Αδέκαστος Μπάρας, όταν θα φέρεις στα συγκάλα του τον Μανωλάκη.

Στον Σασμό, τα πάντα έχουν διαλυθεί, ο Αστέρης έχει αφεθεί τελείως στη φυλακή, ενώ ο Μαθιός συνεχίζει τη ζωή του και το μόνο που σκέφτεται είναι τη Βασιλική και την εκδίκηση μετά από την επίθεση που δέχτηκε από τους Βρουλάκηδες.

Το TV24 για μια ακόμα φορά σας έχει τις αποκλειστικές εξελίξεις για την αγαπημένη σειρά του Alpha Σασμός. Ο Μαθιός έχει ήδη αποκαλύψει τη σχέση του με τη Βασιλική στον Νικηφόρο, δημιουργώντας στην αρχή μεγάλη ταραχή, αλλά και πάλι με έναν τρόπο θα κερδίσει τη συγκατάθεση του Νικηφόρου .

Την ίδια στιγμή, ο Άγγελος βάζει τη Στέλλα να βρει τρόπο μέσα από τη νόμιμη οδό να διεκδικήσει όλη την περιουσία από την έξαλλη Καλλιόπη, που θα καταριέται πάλι θεούς και δαίμονες. Και μέσα σε όλα αυτά, ο Μανόλης αποφασίζει επιτέλους να πει τι είδε εκείνη την ημέρα του φόνου του Στεφανή.

Σασμός: Θοδώρα και Μανώλης καταγγείλουν τον Μαθιό

 

Ο Μανόλης αλλάζει, ίσως με τη βοήθεια της κοπέλας του, έρχεται και στέκεται καλά στα πόδια του. Ωστόσο αλλαγμένη πια είναι και η Θοδώρα, η οποία βασανίζεται από τις τύψεις για τον θάνατο του Πετρή. Τα δύο αδέλφια ήδη έχουν έρθει κοντά.

Διαβάστε Επίσης  ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 29-30 Β ΚΥΚΛΟΣ.Τι γράφουν τα γράμματα του Βαγγέλα που έκρυβε η Αγγέλα τόσο καιρό;

Η σχέση τους έχει αλλάξει κι αυτό βοηθάει στο να εκμυστηρευτεί ο Μανόλης στην αδελφή του το μεγάλο του μυστικό: «Θοδώρα, θέλω να σου μιλήσω», της λέει. «Ξέρω ποιος σκότωσε τον Στεφανή, τον είδα και δεν μίλησα, αλλά τώρα δεν αντέχω άλλο. Εχει γίνει τόσο κακό και ο φονιάς είναι ελεύθερος να κάνει τη ζωή του. Δεν το αντέχω άλλο», της εξηγεί.

 

 

Θοδώρα και Μανώλης καταγγείλουν τον Μαθιό

Η Θοδώρα τον κοιτάζει σαν χαμένη: «Μίλα μου, επιτέλους. Πες ποιος είναι; Γιατί δεν το έκανες τόσο καιρό, Μανόλη;», τον ρωτάει. «Ο Μαθιός, ο Μαθιός τον σκότωσε! Τον είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Κρύφτηκα να μη με δει και τόσο καιρό φοβόμουν ότι το έχει καταλάβει κι ότι θα με σκότωνε κι εμένα», της λέει με δάκρυα στα μάτια.

Η Θοδώρα αρχίζει να κλαίει: «Εξαιτίας μας πέθανε ο Πέτρος. Εμείς φταίμε. Εσύ που δεν μίλησες κι εγώ που είπα ψέματα. Αλλά φτάνει τώρα, σήκω, θα πάμε στην αστυνομία να πούμε την αλήθεια. Τώρα, αυτή την στιγμή», τον κινητοποιεί και αποφασίζουν να πάνε αμέσως στον αστυνόμο να καταδώσουν τον Μαθιό.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Στον αέρα η συμμετοχή του Βασίλη Μπισμπίκη;

Σασμός: Θοδώρα και Μανώλης καταγγείλουν τον Μαθιό

Η Θοδώρα και ο Μανόλης χέρι-χέρι φτάνουν κοντά στο αστυνομικό τμήμα για να «καρφώσουν» τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή, όμως για μια ακόμα φορά η μοίρα παίζει το δικό της παιχνίδι κι αυτό το παιχνίδι ευνοεί και πάλι τον Μαθιό. Λίγα λεπτά πριν στην αστυνομία έχει πάει και έχει παραδοθεί κάποιος άλλος για τον φόνο του Στεφανή. Αυτός ο άλλος είναι ένας κακοποιός με το παρατσούκλι «Αμερικάνος». Τον «Αμερικάνο» τον έχει βάλει στο στόχαστρο για να τον ξεπαστρέψει ο Καραπάνος, ο οποίος έχει δώσει εντολή μέσα από τη φυλακή να τον φάνε οι δικοί του έξω.

 

Ο «Αμερικάνος» ξέρει ότι κάθε λεπτό που περνάει και είναι έξω, είναι εκτεθειμένος στον θάνατο. Έτσι αποφασίζει να προστατευτεί από την αστυνομία και μόνο ένας τρόπος υπάρχει: Να συλληφθεί… Ξέροντας λοιπόν ότι ακόμα η αστυνομία ψάχνει τον δολοφόνο του Στεφανή Σταματάκη, παρουσιάζεται και λέει: «Εγώ τον σκότωσα»!

Τι θα γίνει στην συνέχεια; Θα αποκαλύψουν στον αστυνόμο την πραγματική αλήθεια; Οι πηγές μας μα λένε πως μάλλον ναι.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *