Σε ξένα χέρια: οι δολοπλοκίες της Διώνης…

 

Οι περιλήψεις των επεισοδίων 86 έως 90 της σειράς της ΕΡΤ Σε ξένα χέρια, που θα προβληθούν από 14/02 έως 18/02.

Ο Φεγκούδης δέχεται μία επαγγελματική πρόταση που τον αφήνει άφωνο…

 

                        Σε ξένα χέρια: οι δολοπλοκίες της Διώνης…

 

ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/02/22 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 86

Επεισόδιο 86ο: Ο Φεγκούδης βάζει τα δυνατά του για να επιστρέψει η Τόνια στη θέση της. Όμως, νέες εξελίξεις για την εξαφάνιση του παιδιού και παλιά αισθήματα μπαίνουν εμπόδιο στην επαναφορά της. Η συνάντηση του Μάνου με την Τζέιν θα αναπτερώσει τις ελπίδες του για την επάνοδο της εταιρείας στην αγορά. Όμως, η επιστροφή του Φλοριάν θα δημιουργήσει καινούργια προβλήματα και ο Μάνος σύντομα θα μετανιώσει που άνοιξε τόσο απερίσκεπτα την καρδιά του. Ο ερχομός της Σκορδίλως έχει ταράξει για τα καλά την οικία του Πιπερόπουλου, ο οποίος αναγκάζεται να καταφύγει σε δραστικά μέσα.
Χάρη και στις δολοπλοκίες της Διώνης, η Τραβιάτα ετοιμάζεται για τη μεγάλη μεταγραφή και διαβαίνει το κατώφλι του Πιπερόπουλου, έτοιμη να αντιμετωπίσει τη Σκορδίλω.

 

ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΙΤΗ 15/02/22 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 87

Επεισόδιο 87ο: Η Μάρω κατόπιν πιέσεων δέχεται να παραστήσει τη θεοσεβούμενη μητέρα για να βοηθήσει τον Χρύσανθο, την ώρα που εκείνος βρίσκεται στη Φεγκούδης snacks για να δοκιμάσει τη νέα γεύση που δώρισε στον Πάρη. Η Τόνια αρνούμενη να επιστρέψει στο σπίτι του Φεγκούδη για να εργαστεί, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και ζητά να συναντήσει τον Ταρζάν. Συγχρόνως ο Φλοριάν έχοντας εντοπίσει τον κοριό της αστυνομίας, εκβιάζει τον Μάνο για να του δώσει 100 χιλιάδες ευρώ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 167 , 167 β , 168 , 169 , 170 , 171α, 171β

 

ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 16/02/22 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Επεισόδιο 88ο: Η Τραβιάτα επιμένει στην αύξηση, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί στη Φεγκούδης Σνακς. Ο Μάνος πηγαίνει να συναντήσει τον Φλοριάν, ο οποίος τον «στήνει». Η Σκορδίλω λιγώνεται με τον Φεγκούδη, ο οποίος θα παίξει μαζί της μπας και πάρει το ποσοστό. Ο Χρύσανθος μαθαίνει ότι τον κατηγορούν για άσεμνες συμπεριφορές, ενώ η Πελαγία είναι να σκάσει που δεν έγιναν σ’ εκείνη. Πώς θα αντιδράσει ο Μάνος όταν θα συναντηθεί τελικά με τον Φλοριάν;

 

ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 17/02/22 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 89

Επεισόδιο 89ο: Ο Φεγκούδης δέχεται μία επαγγελματική πρόταση από τη Σκορδίλω, που τον αφήνει άφωνο, ενώ η Διώνη άλλον περιμένει κρυφά στο δωμάτιό της και άλλος εμφανίζεται. Η Τόνια αντιλαμβάνεται ότι η Σούλα δεν φτιάχνει τη ζωή της με τον Φεγκούδη, προκειμένου να μη δημιουργήσει πρόβλημα στην ίδια και στον Μάνο, ενώ η Πελαγία προσεγγίζει με ύπουλο τρόπο τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Χρύσανθο. Θα καταφέρει ο Φλοριάν να αποσπάσει τα χρήματα που θέλει από τον Μάνο; Για ποιο λόγο ελευθερώνει η αστυνομία τον Ταρζάν;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Μαρίνα: «Στον Ισίδωρο αρέσει πολύ η Αμαλία»

 

ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/02/22 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 90

Επεισόδιο 90ό: Η Σκορδίλω, κατενθουσιασμένη με τον Φεγκούδη, προσπαθεί διακαώς να τον κλείσει για φωτογράφιση. Η Διώνη ετοιμάζεται να ζήσει τη ζωή της ως ελεύθερη και ανεξάρτητη γυναίκα, υφαίνοντας πάντα τα δίχτυα και τις δολοπλοκίες της. Ο Φλοριάν βρίσκεται στα χέρια του Μάνου προσφέροντας -για το κατάλληλο ποσό- τις πληροφορίες που έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη. Η Μαριτίνα έρχεται σε ρήξη με την Ντάντω, η οποία είναι αποφασισμένη να μάθει τους πραγματικούς γονείς του παιδιού. Και όσο ο Φλοριάν βρίσκεται δεμένος στην οικία Φεγκούδη, ο Ταρζάν, σε συνεργασία με τις Αρχές, προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη του. Παράλληλα, οι αστρολογικές ανησυχίες της Πελαγίας θα φέρουν στο φως καλά κρυμμένα μυστικά, αναγκάζοντας τη Σούλα να εξομολογηθεί πράγματα που κρατούσε καιρό στην αφάνεια και δίνοντας μια εντελώς καινούργια τροπή στην ιστορία.

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *