Ο καιρός σήμερα

Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες. Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -7 έως 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 15, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από -3 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 2 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 1 έως 15 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Επίσης  Χωρίς ασθενοφόρα η Κως – 63χρονη πέθανε σε καρότσα αγροτικού πηγαίνοντας στο νοσοκομείο

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας θα στραφούν σε νότιους με ίδιες εντάσεις. Ασθενείς άνεμοι διαφόρων διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, ενώ τις νυκτερινές και πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ιδιαίτερα στα Μεσόγεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς.

Διαβάστε Επίσης  Υπόθεση Ζέμπερη: «Δεν ήταν μόνο ένας ο δολοφόνος» καταγγέλλει η μητέρα της εφοριακού

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια. Χαμηλές θερμοκρασίες και ομίχλες αναμένονται τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερες.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *