Η Γη της Ελιάς: «Την κυκλοφορεί στη Μάνη, λες κι εγώ δεν υπάρχω»

Η Γη της Ελιάς: «Την κυκλοφορεί στη Μάνη, λες κι εγώ δεν υπάρχω»

 

Ένα πολύ άσχημο ξέσπασμα της Αρετής θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στην σειρά Η Γη της Ελιάς καθώς η ηρωίδα αντίκρισε για πρώτη φορά τον Στάθη μαζί με την νέα του σύντροφο, Εύα, στην Μάνη και πιο συγκεκριμένα στην Αερόπολη. Πως αντιδρά και τι της λέει ο Στέφανος για να την καθησυχάσει; Η Γη της Ελιάς: «Την κυκλοφορεί στη Μάνη, λες κι εγώ δεν υπάρχω»

Η Αρετή ξεσπά και περνά στην αντεπίθεση στην Γη της Ελιάς

Η ίδια αμέσως μετά από το συμβάν αυτό γυρνά στο σπίτι, όπου εκεί βρίσκεται ο γιος της Στέφανος και ξεσπά άσχημα δίχως αύριο. Δεν μπορεί να χωνέψει αυτό που είδε με τα μάτια της αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είναι και κάτι που δεν περίμενε. Οι υποψίες πως ο Στάθης έχει προχωρήσει την ζωή του αυξανόντουσαν μέρα με την μέρα λόγω της συμπεριφοράς αλλά και της στάσης του άνδρα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Δεν φαντάζεστε ποιον χαρακτήρα ήταν να υποδυθεί ο Νίκος Γαλανός στη σειρά

 

Ο Στέφανος προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί για να την παρηγορήσει αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Αρετή είναι έξαλλη και αυτό οφείλεται και στην ζήλια της προφανώς αλλά και στο γεγονός πως ο Στάθης δεν την σεβάστηκε καθώς ακόμα ζουν μαζί και αυτός κυκλοφορεί στο χωριό μαζί με την νέα του σύντροφο.

Η Αρετή, όμως δεν το βάζει κάτω και από σήμερα θα αναζητά διακαώς παντού τη γυναίκα που είδε μαζί με τον Στάθη, στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Θα την ανακαλύψει άραγε σύντομα ή όχι; Η Γη της Ελιάς: «Την κυκλοφορεί στη Μάνη, λες κι εγώ δεν υπάρχω»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ράινα φλερτάρει έντονα τον Στάθη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *