Η Γη της Ελιάς: Τραγικές εξελίξεις μόλις μάθει ο Αλέξης τη σχέση Μυρτάλης Νικήτα

Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι τραγικές μόλις μάθει ο Αλέξης τη σχέση Μυρτάλης -Νικήτα. Θα ζήσει ο αδερφός του;

H Μυρτάλη γίνεται ζευγάρι με τον ετεροθαλή αδελφό του Αλέξη και αρχίζει το μάτς! Ε και πως να μην αρχίσει λέμε εμείς. Ήταν που ήταν ο Αλέξης θα απογίνει τώρα. Αχ βρε Μυρτάλη μου ξανασκέψου το βρε κορίτσι μου. Γιατί κάποιος οσονούπω θα έχει το εκρού του νεκρού.

Παρότι ο Στέφανος βασανίζεται με το χωρισμό του από τη Μυρταλη εκείνη δείχνει να έχει άλλες προτεραιότητες στη ζωή της. Κυρίως τη δουλειά της αλλά και τον έρωτα με έναν άλλο άντρα που έρχεται να ταράξει τη ζωή της και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νικήτα, τον ετεροθαλή αδερφό του Αλέξη.

Ο Νικήτας, ο γιος του Θεοδόση πείθεται τελικά και έρχεται στη Μάνη από τη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει τον Αλέξη και τη Μαργαρίτα. Ο Νικήτας τους εξηγεί που είναι μπλεγμένος ο Θεοδόσης και γιατί αναγκάστηκε να εξαφανιστεί και τον παρακολουθούν άναυδοι. Οι αλήθειες που ακούνε για εκείνον δεν τους αρέσουν καθόλου : Tο κάθαρμα! Eχει καταστρέψει τη ζωή τόσων ανθρώπων, λέει η Μαργαρίτα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μια εγκυμοσύνη κι ένας ξαφνικός θάνατος

Στο μεταξύ ο Αλέξης είναι πολύ συγκινημένος που επιτέλους γνωρίζει τον αδερφό του. Δεν ξέρεις πόσο ήθελα να σε δω. Κάθε φορά που μου έκλεινες το τηλέφωνο με πλήγωνες αφάνταστα .Είμαστε αδέλφια Νικήτα. ψελλίσει σχεδόν δακρυσμένος. Ο Νικήτας ωστόσο, φαίνεται πως έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Δεν είναι τόσο συναισθηματικός και είναι ψυχρός απέναντί του. Παρόλα αυτά όμως, αποφασίζει να μείνει λίγες μέρες στη Μάνη και να φιλοξενηθεί στο σπίτι του αδελφού του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού TV@$Ο Αλέξης εξομολογείται γεγονότα από τη ζωή του στο Νικήτα και τα δύο αδέλφια αρχίζουν σιγά-σιγά να έρχονται πιο κοντά . Παράλληλα ο Νικήτας έχει κάποιον γνωστό και φίλο του στη Μάνη τον Λεωνίδα Μάλιστα με μεγάλη χαρά τον συναντά κι αρχίζουν να θυμούνται τα παλιά. Σε μία από τις βόλτες που κάνει ο Λεωνίδας με τον Νικήτα, συναντούν τη Μυρτάλη.

Ο Λεωνίδας της μιλάει και και τη συστήνει στον φίλο του. Από δω ο Νικήτας μας έρχεται από τη Θεσσαλονίκη της λέει και οι δύο νέοι δείχνουν να χαίρονται για αυτή τη γνωριμία. Λίγο αργότερα, ο Νικήτας ξαναβλέπει τη Μυρτάλη και την προσεγγίζει σε φιλικό επίπεδο. Μιλάνε κυρίως για την ζωή τους αλλά και για τα επαγγελματικά της Μυρτάλης: Μυρτάλη εγώ θα φύγω αύριο. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και θα χαρώ ακόμα πιο πολύ να σε δω στη Θεσσαλονίκη. οπότε δεν σου λέω αντίο. Θα σε περιμένω στην Θεσσαλονίκη, τις επισημαίνει.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη διώχνει οριστικά από κοντά της τον Ιπποκράτη

Ωστόσο το δέσιμο του Αλέξη με τον Νικήτα είναι μεγάλο και η επιστροφή του αδελφού του στη Θεσσαλονίκη τον στενοχωρεί. Τα πράγματα όμως στο μέλλον θα γίνουν πιο σοβαρά όταν η Μυρτάλη πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη θα έρθει πιο κοντά με τον Νικήτα.

Οι δυο τους θα γίνουν ζευγάρι κάτι που θα φτάσει στα αυτιά του Αλέξη θα πυροδοτήσει τραγικές εξελίξεις. Ο Αλέξης θα στραφεί με μανία κατά του αδερφού του ή μήπως αυτήν τη φορά, θα αποφασίσει πως είναι η ώρα να ξεκάνει την Μυρτάλη μια για πάντα;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *