Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος φεύγει από το σπίτι – Ποιος τον παίρνει;

Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος φεύγει από το σπίτι – Ποιος τον παίρνει;Ένα ηχηρό ξέσπασμα θα έχει ο μικρός Σέργιος, στις Άγριες Μέλισσες. Ο μικρός πρωταγωνιστής θα θορυβηθεί από τη στάση που θα κρατήσουν οι γονείς του, με αποτέλεσμα να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει οριστικά το σπίτι του.

Ο Νικηφόρος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Ρένα, με την Ασημίνα και την Δρόσω να τρέμουν για τις συνέπειες αυτού του γάμου. Ο μικρός έχει ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να δει τους γονείς του στο πλευρό άλλων συντρόφων!

Διαβάστε Επίσης  Χειροπέδες σε 37χρονο που είχε ξεκινήσει το υβριστικό σύνθημα για τον Μητσοτάκη

Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος φεύγει από το σπίτι – Ποιος τον παίρνει;

Η Ασημίνα θα προσπαθήσει να χειριστεί με σωστό τρόπο και διακριτικότητα το θέμα αυτό, κάνοντας μικρά – μικρά βήματα, προκειμένου να δεχτεί πιο εύκολα ο μικρός την αλήθεια. Μόνο που, ο Νικηφόρος θα διαφωνήσει με την στάση της, αναλαμβάνοντας ο ίδιος το “βάρος” να αποκαλύψει την σκληρή αυτή πραγματικότητα.

Έτσι, πατέρας και γιος θα έχουν έναν έντονο διάλογο, με σοβαρές συνέπειες. Ο Νικηφόρος θα ανακοινώσει στο παιδί πως θα παντρευτεί την Ρένα και πως οι ετοιμασίες του γάμου του έχουν ξεκινήσει. Ο μικρός Σέργιος θα ταραχθεί πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να ξεπερνάει τα όρια, στις Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες – Επεισόδια 15,16,17 Γ Κύκλος

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *