Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 69 , 70 , 71 , 72

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 69 , 70 , 71 , 72Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 69 , 70 , 71 , 72 Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 69 στις 21/02/2022

επεισόδιο 69

Η Ασημίνα και η Δρόσω προσπαθούν να έρθουν σε μία συνεννόηση με τη Ρένα και τον Νικηφόρο για το καλό του Σέργιου. Το τελευταίο που θέλουν είναι να διαταραχθεί η ηρεμία του μικρού, γι αυτό και πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους. Από την άλλη, ο Ζάχος στριμώχνει τον Ακύλα ζητώντας οικονομικό έλεγχο, ενώ ο ξανθός προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα. Ο Τόλλιας έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον γιο του, ενώ ο Μελέτης δέχεται να δοκιμάσει για Άβαντα τον Άγγελο, που τον περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη.

Ο δικηγόρος Φραγκούδης προτείνει στην Ελένη και τους υπόλοιπους μία πιο επιθετική τακτική για να γλιτώσουν το χωριό τους. Ο Δούκας προσπαθεί να πείσει τον Θανόπουλο για την αθωότητά του, ενώ η Αντιγόνη αρχίζει να τον υποψιάζεται. Το μυστικό της Ελένης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί…Η στιγμή για να μάθουν όλοι ότι είναι έγκυος πλησιάζει….

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 70 στις 22/02/2022

επεισόδιο 70

Ο Λάμπρος με τον Πέτρο φτάνουν στον άνθρωπο που θα τους βοηθήσει στην εξιχνίαση του φόνου του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Η Μυρσίνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα τρομερό δίλημμα μετά από μία πρόταση της Αντιγόνης. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα έρχονται σε αντιπαράθεση μετά την κίνηση του Νικηφόρου να αποκαλύψει στον Σέργιο τον επερχόμενο γάμο του.

Διαβάστε Επίσης  Famagusta: Όσα θα δούμε στην πρεμιέρα του β’ κύκλου της σειράς

Ο Σέργιος θα ξεσπάσει άσχημα στην Αιμιλία προκαλώντας καινούργια προβλήματα, την ώρα που ο Δούκας θα βρεθεί στριμωγμένος. Παράλληλα, η σχέση του Ακύλα με τον Ζάχο θα φτάσει στα άκρα και οι δύο άντρες ξεκινάνε έναν επικίνδυνο πόλεμο…

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 69 , 70 , 71 , 72

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 71 στις 23/02/2022

επεισόδιο 71

Η Αντιγόνη αμφιβάλλει για την αθωότητα του Δούκα και ζητά εξηγήσεις. Στο Σταμιρέικο όλοι είναι ανάστατοι με τη συμπεριφορά του Σέργιου, που φεύγει από το σπίτι για να πάει στους παππούδες του.
Η Ουράνια και ο Κυριάκος πρέπει να αντιμετωπίσουν την έντονη αντίδραση του Φώτη, που έχει καταλάβει πως χωρίζουν, ενώ ο Άλκης έχει μία απρόσμενη πρόταση.

Η Μυρσίνη είναι χαρούμενη που τους έχει πάλι όλους στο σπίτι, ενώ ο Δούκας τα βάζει όλα στην άκρη για χαρη του εγγονού του. Ο Ζάχος συγκρούεται άλλη μία φορά με την Ελένη, που του ζητάει να πάρει μία ξεκάθαρη στάση στα πιστεύω του. Ο Ακύλας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μελέτη…

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 72 στις 24/02/2022

επεισόδιο 72

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής ματαιώνει τον γάμο με την Δρόσω

Η Ουρανία δεν αποδέχεται την πρόταση του Σαραντοπούλου να κάνουν ένα καινούργιο ξεκίνημα στην Αμερική και κάνει τα πάντα για να τον μεταπείσει. Την ώρα που ο Λάμπρος και ο Πέτρος αποσπούν από τον Λάκη την πολυπόθητη πληροφορία, ο Σέργιος εμμένει στην απόφασή του να μείνει στο σπίτι του Δούκα και της Μυρσίνης, αλλά η Ασημίνα δεν σκοπεύει να αφήσει τον γιο της από τα μάτια της. Στη συνάντηση της Νομαρχίας, ο Ακύλας δείχνει να στριμώχνεται από τον δικηγόρο και τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Διαφανίου. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;
Και ενώ η Πηνελόπη και ο Αλέξης θα οδηγηθούν σε μία σημαντική αποκάλυψη, ο Ακύλας κάνει μία πρόταση στο Δούκα που θα ανατρέψει τα πάντα.

Όπως θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια, η Ελένη θα ανακοινώσει στο Λάμπρο πως οι προσευχές τους εισακούστηκαν και θα γίνουν γονείς. Είμαι έγκυος, τα καταφέραμε, του λέει και ο Λάμπρος πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η είδηση αυτή θα γίνει γνωστή σε όλο το Διαφάνι, με το Ζάχο να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Στη σκέψη πως θα χάσει για πάντα την Ελένη, καταρρακώνεται, αλλά δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Συγκεκριμένα, καταστρώνει ένα σχέδιο για να σπιλώσει την ευτυχία της Ελένης και του Λάμπρου. Θα τα καταφέρει

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *