Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος φεύγει από το σπίτι – Ποιος τον παίρνει;

Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος φεύγει από το σπίτι – Ποιος τον παίρνει;Ένα ηχηρό ξέσπασμα θα έχει ο μικρός Σέργιος, στις Άγριες Μέλισσες. Ο μικρός πρωταγωνιστής θα θορυβηθεί από τη στάση που θα κρατήσουν οι γονείς του, με αποτέλεσμα να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει οριστικά το σπίτι του.

Ο Νικηφόρος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Ρένα, με την Ασημίνα και την Δρόσω να τρέμουν για τις συνέπειες αυτού του γάμου. Ο μικρός έχει ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να δει τους γονείς του στο πλευρό άλλων συντρόφων!

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: «Να φύγετε τώρα και οι δύο, δρόμο»

Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος φεύγει από το σπίτι – Ποιος τον παίρνει;

Η Ασημίνα θα προσπαθήσει να χειριστεί με σωστό τρόπο και διακριτικότητα το θέμα αυτό, κάνοντας μικρά – μικρά βήματα, προκειμένου να δεχτεί πιο εύκολα ο μικρός την αλήθεια. Μόνο που, ο Νικηφόρος θα διαφωνήσει με την στάση της, αναλαμβάνοντας ο ίδιος το “βάρος” να αποκαλύψει την σκληρή αυτή πραγματικότητα.

Έτσι, πατέρας και γιος θα έχουν έναν έντονο διάλογο, με σοβαρές συνέπειες. Ο Νικηφόρος θα ανακοινώσει στο παιδί πως θα παντρευτεί την Ρένα και πως οι ετοιμασίες του γάμου του έχουν ξεκινήσει. Ο μικρός Σέργιος θα ταραχθεί πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να ξεπερνάει τα όρια, στις Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Η Βικτώρια περικυκλωμένη από την αστυνομία

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *