Το στέμμα με τα 2.800 διαμάντια που θα φορέσει η Camilla όταν ο πρίγκιπας Κάρολος θα γίνει βασιλιάς

Το στέμμα με τα 2.800 διαμάντια που θα φορέσει η Camilla όταν ο πρίγκιπας Κάρολος θα γίνει βασιλιάςΠριν από λίγες ημέρες η βασίλισσα Ελισάβετ στο πλαίσιο της τελετής του Πλατινένιου Ιωβηλαίου για τα 70 χρόνια της στον θρόνο ανακοίνωσε ότι : «Είναι ειλικρινής επιθυμία μου, όταν έρθει η ώρα, η Camilla να ονομάζεται Βασιλική Σύζυγος», έγραψε συγκεκριμένα.

Κανείς δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη. Λέγεται ότι η Βασίλισσα του έδωσε άδεια να αναφέρεται στη σύζυγό του ως Queen Consort πριν από πέντε χρόνια, όταν εκείνος άλλαξε τους όρκους για τη στέψη του.

Διαβάστε Επίσης  Σκάνδαλο στο ΤΕΙ Σερρών

Το στέμμα με τα 2.800 διαμάντια που θα φορέσει η Camilla όταν ο πρίγκιπας Κάρολος θα γίνει βασιλιάς

Όταν ο Κάρολος γίνει Βασιλιάς, η Camilla θα φορέσει ένα από τα διασημότερα στέμματα του κόσμου. Δημιουργήθηκε το 1937 για τον πατέρα της Ελισάβετ, Γεώργιο ΣΤ’ και αποτελείται από 2.800 διαμάντια, τα οποία δώρισε ο Σουλτάνος της Τουρκίας στη Βασίλισσα Βικτώρια, πίσω στο 1856. Επάνω του, βρίσκεται και το πασίγνωστο διαμάντι 105 καρατίων, Koh-i-Noor.

Όταν η Camilla λάβει αυτό το τεράστιο δώρο, η Ελισάβετ θα έχει φύγει από τη ζωή κι η ίδια θα έχει τον τίτλο της Βασιλικής Συζύγου (Queen Consort).

Διαβάστε Επίσης  Tώρα ο Ερντογάν θα παραστήσει και το θύμα! «Εξοπλιζόμαστε γιατί έχουμε κακούς γείτονες»...εννοώντας Ελλάδα και Κύπρο!!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *