Χώρισαν η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Χώρισαν η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος ΜητσοτάκηςΤίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Μαρία Σάκκαρης με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μετά από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης. Την είδηση έκανε γνωστή η εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της τρίτης.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι χωρισμένοι. Μπορεί μετά από ένα μήνα να ξαναφουντώσει ο έρωτας. Για αυτό γράφουμε σύννεφα στη σχέση τους».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Ιούνιο του 2020 και έγιναν ζευγάρι στις αρχές του 2021, ενώ δεν έκρυβαν τον έρωτά τους. Το πρώην πλέον ζευγάρι χώρισε λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε Επίσης  Η Έλενα Παπαρίζου γιόρτασε τα 40α γενέθλιά της αγκαλιά με τον σύζυγό της

Θυμίζουμε πως τον Ιούνιο του 2021, η Μαρία Σάκκαρη είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, λέγοντας, με αφορμή και την παρουσία του στο Roland Garros: «Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ.

Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά. Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά. Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλο αυτό τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο. Έξι μήνες κρατάει η σχέση μας, η σχέση μου μαζί του είναι εύκολη. Έχουμε παίξει και μαζί τένις…».

Διαβάστε Επίσης  Νατάσα Θεοδωρίδου: Επέλεξα να είμαι πολύ κοντά στα παιδιά μου, να οσμίζομαι τι συμβαίνει

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *