Το στέμμα με τα 2.800 διαμάντια που θα φορέσει η Camilla όταν ο πρίγκιπας Κάρολος θα γίνει βασιλιάς

Το στέμμα με τα 2.800 διαμάντια που θα φορέσει η Camilla όταν ο πρίγκιπας Κάρολος θα γίνει βασιλιάςΠριν από λίγες ημέρες η βασίλισσα Ελισάβετ στο πλαίσιο της τελετής του Πλατινένιου Ιωβηλαίου για τα 70 χρόνια της στον θρόνο ανακοίνωσε ότι : «Είναι ειλικρινής επιθυμία μου, όταν έρθει η ώρα, η Camilla να ονομάζεται Βασιλική Σύζυγος», έγραψε συγκεκριμένα.

Κανείς δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη. Λέγεται ότι η Βασίλισσα του έδωσε άδεια να αναφέρεται στη σύζυγό του ως Queen Consort πριν από πέντε χρόνια, όταν εκείνος άλλαξε τους όρκους για τη στέψη του.

Διαβάστε Επίσης  Γιάννης Πλούταρχος: Δείτε την κόρη του να τραγουδάει unplugged

Το στέμμα με τα 2.800 διαμάντια που θα φορέσει η Camilla όταν ο πρίγκιπας Κάρολος θα γίνει βασιλιάς

Όταν ο Κάρολος γίνει Βασιλιάς, η Camilla θα φορέσει ένα από τα διασημότερα στέμματα του κόσμου. Δημιουργήθηκε το 1937 για τον πατέρα της Ελισάβετ, Γεώργιο ΣΤ’ και αποτελείται από 2.800 διαμάντια, τα οποία δώρισε ο Σουλτάνος της Τουρκίας στη Βασίλισσα Βικτώρια, πίσω στο 1856. Επάνω του, βρίσκεται και το πασίγνωστο διαμάντι 105 καρατίων, Koh-i-Noor.

Όταν η Camilla λάβει αυτό το τεράστιο δώρο, η Ελισάβετ θα έχει φύγει από τη ζωή κι η ίδια θα έχει τον τίτλο της Βασιλικής Συζύγου (Queen Consort).

Διαβάστε Επίσης  Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Μάστορας-Τα νεότερα με την υγεία του

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *