Η Γη της Ελιάς: Συμμαχία Αντιγόνης- Μάνου ενάντια στον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς: Συμμαχία Αντιγόνης- Μάνου ενάντια στον ΙσίδωροΗ Γη της Ελιάς:Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ενδιαφέρουσες καθώς έρχεται συμμαχία Αντιγόνης- Μάνου ενάντια στον Ισίδωρο .

Η Αντιγόνη και ο Μάνος θα έρθουν πάρα πολύ κοντά στην γη της ελιάς, πραγματοποιώντας μία περίεργη συμμαχία. Ο Ισίδωρος θα νιώσει τεράστια χαρά με τη συμφιλίωση που θα δείξουν τα παιδιά του, χωρίς να γνωρίζει σε τί κίνδυνο μπαίνει…

Πατέρας και κόρη έρχονται όλο και πιο κοντά, στα επόμενα επεισόδια. Ο Ισίδωρος θα της ζητήσει να συγκατοικήσουν, με την Αντιγόνη να πηγαίνει κάποια πράγματα στο σπίτι του. Ο Μάνος, αν και στην αρχή θα αντιδράσει, στη συνέχεια θα δεχτεί την αδελφή του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Σφαγή» ανάμεσα σε παπά Μιχάλη και Παύλο

Μικρά μικρά βήματα θα ενώσουν τα δύο αδέλφια. Ο Μάνος θα κάνει πίσω τον θυμό του, αγκαλιάζοντας την Αντιγόνη σαν μέλος της οικογένειας. Λίγο αργότερα, θα μείνουν όλοι μαζί στο σπίτι του Ισίδωρου, με την οικογένεια να είναι δεμένη.

Η Γη της Ελιάς: Συμμαχία Αντιγόνης- Μάνου ενάντια στον Ισίδωρο

Συμμαχία Αντιγόνης- Μάνου ενάντια στον Ισίδωρο

Τα προβλήματα δε θα αργήσουν να ξεσπάσουν. Η Αντιγόνη θα φτάσει στα όριά της με τον πατέρα της σύμφωνα με το youfly.com , συνειδητοποιώντας πως η συγκατοίκηση αυτή μόνο σε καλό δε βγήκε. Ο Μάνος, παραδόξως, θα την υποστηρίξει, φέρνοντας την μεγάλη ανατροπή!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή του αποχωρισμού διαλύει τον Λυκούργο

Μήπως ο Μάνος πλησιάζει την Αντιγόνη, θέλοντας να πραγματοποιήσει μία ύπουλη συμμαχία μαζί της, στην γη της ελιάς; Μήπως η δύναμη του Ισίδωρου φτάνει στο τέλος της; Τα παιδιά του ενώνονται εναντίον του και οι συγκρούσεις ξεκινούν στους Βρεττάκους…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *