Η Γη της Ελιάς: Ποιος είναι ο γιος του Ιάκωβου; Όλη η αλήθεια

Η Γη της Ελιάς: Ποιος είναι ο γιος του Ιάκωβου; Όλη η αλήθειαΗ Γη της Ελιάς: Ποιος είναι ο γιος του Ιάκωβου; Όλη η αλήθεια

Ένας νέος χαρακτήρας αναμένεται να μπει στα επόμενα επεισόδια “Η Γη της Ελιάς”, με πολλούς να αναρωτιούνται εάν είναι ο γιος του Ιάκωβου ή όχι. Μπορεί ο Ιάκωβος να εξιστορεί πως ο γιος του πέθανε, όμως η πραγματικότητα προβλέπεται διαφορετική.

Ο Μάξιμος Μουμούρης είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως ο επικεφαλής της οργάνωσης δεν είναι ο ίδιος, αλλά ένα πρόσωπο ισχυρό. Ένα πρόσωπο που θα έρθει από το εξωτερικό και θα φέρει την απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Μια σφαίρα σε ένα κουτάκι δημιουργεί απορίες

Μετά από αυτό το mini spoiler, αρκετοί τηλεθεατές άρχισαν να αναρωτιούνται τί συμβαίνει με τον επικεφαλή του κυκλώματος και ποιος πραγματικά είναι. Πράγματι, η Βάνα Δημητρίου μας έχει συνηθίσει σε σενάρια δυνατά, γεμάτα σασπένς κι ανατροπές.

Είναι ο γιος του Ιάκωβου αυτός που θα αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε ως τώρα, στην γη της ελιάς; Κι όμως, δεν είναι καθόλου απίθανο ο χαρακτήρας αυτός να ζει κρυφά στο εξωτερικό, έχοντας σχεδιάσει επίτηδες τον θάνατό του, για να γλιτώσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η παρορμητική κίνηση του Σταύρου που σπέρνει πανικό

Όλα -άλλωστε- γίνονται για τον κρυμμένο θησαυρό, ο οποίος ως δια μαγείας… εξαφανίζεται! Ο Ιάκωβος, η Ιουλία, η Μυρτάλη, ο Ισίδωρος και ο Μάνος εντοπίζουν το σημείο και ψάχνουν. Τα κομμάτια του παζλ έχουν ενωθεί, ο χάρτης είναι στα χέρια τους, αλλά ο θησαυρός λείπει.

Ένα πρόσωπο επικίνδυνο κρύβεται πίσω από αυτή την αποτρόπαια πράξη. Ποιο θα είναι αυτό και γιατί ο Ιάκωβος θα βρεθεί στο επίκεντρο; Ζει ο γιος του ή όχι; Η αγωνία αναμένεται να φτάσει στα ύψη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *