Σασμός: Αυτό είναι το μοναδικό στήριγμα του Αστέρη στη φυλακή

Σασμός: Αυτό είναι το μοναδικό στήριγμα του Αστέρη στη φυλακήΟ Αστέρης περνά δύσκολες μέρες στη φυλακή, στο «Σασμό», αλλά σύντομα μια νέα φιλία θα του δώσει δύναμη και κουράγιο. Ένας νέος ήρωας έρχεται να συμπαρασταθεί δίπλα στον Σταματάκη, όπου θα τον βοηθήσει να μείνει έξω από τους κινδύνους της φυλακής.

Σασμός: Αυτό είναι το μοναδικό στήριγμα του Αστέρη στη φυλακή

Το μοναδικό στήριγμα του Αστέρη στη φυλακή είναι ο Τόλης. Ένας καλοσυνάτος άντρας, που όμως έχει καταδικαστεί ισόβια. Ένας λογιστής με πολλά χρέη, που όνειρό του ήταν να γίνει ηθοποιός. Σκοπός του είναι να ανεβάσει μία παράσταση στη φυλακή, αλλά δεν έχει βρει κάποιον πρόθυμο να τον βοηθήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το τέλος της Αλκμήνης και της Αντωνίας

Σύντομα ο Τόλης θα έρθει κοντά με τον Αστέρη στη φυλακή του «Σασμού». Θα τον βοηθήσει, ενώ κάθε μέρα θα του φτιάχνει τη διάθεση. Τη στιγμή που ο Αστέρης κάνει έναν επικίνδυνο φίλο, ένας άλλος άνθρωπος θα τον βάλει ξανά στον “σωστό” δρόμο. Υπενθυμίζουμε ότι ο Αστέρης θα έρθει κοντά και με τον Καραπάνο, αφού θα του σώσει τη ζωή σε έναν άγριο καβγά στις φυλακές.

Ο Τόλης το στήριγμα του Αστέρη στη φυλακή

Ενώ ο Καραπάνος θα προσπαθήσει να τον τραβήξει μέσα στον βούρκο του υποκόσμου, ο Τόλης θα δώσει στον Αστέρη ξανά έναν αέρα αισιοδοξίας. Ο νέος του φίλος θα τον στηρίξει και θα τον συμβουλεύσει. Ο Τόλης θα τον κρατήσει μακριά από μπελάδες, αλλά σύντομα οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι μπροστά σε νέα διλήμματα και πολλές περιπέτειες.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η θυσία του Ιάσονα αλλάζει τα δεδομένα της Αλεξάνδρας

Ο Αστέρης δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη φυλακή, αλλά έχοντας έναν άνθρωπο που μπορεί να εμπιστευτεί εκεί μέσα, όλα θα αλλάξουν γι’ αυτόν και την ψυχολογία του στο «Σασμό».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *