Σασμός Spoiler: Οι Απατεωνιές Του Αστυνόμου Θα Αποκαλυφθούν – Το Τέλος Είναι Κοντά

Σασμός Spoiler: Οι Απατεωνιές Του Αστυνόμου Θα Αποκαλυφθούν – Το Τέλος Είναι Κοντά

 

Σασμός Spoiler: Ο αστυνόμος είναι ο χαρακτήρας αυτός που έχει εκνευρίσει αρκετά τον κόσμο. Είναι ο “πληροφοριοδότης” της Καλλιόπης, αποκαλύπτοντας διαρκώς πράγματα που θέτουν σε κίνδυνο, τόσο τον ίδιο, όσο και τους ανθρώπους γύρω του.

Σασμός Spoiler: Οι απατεωνιές του αστυνόμου θα αποκαλυφθούν – Το τέλος είναι κοντά

Ποιο θα είναι το τέλος του, όμως, σύμφωνα με τον Γιάννη Ζαραφωνίτη; Πράγματι, κάποια στιγμή οι “απατεωνιές” του αστυνόμου θα αποκαλυφθούν. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Αντώνης θα μάθει πως εκείνος είναι ο “σπιούνος” που διαδίδει μυστικά στους Σταματάκηδες και όχι μόνο!

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Περίληψη τελευταία επεισόδια 136-141

Ο Γιάννης Ζαραφωνίτης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η σεναριακή ομάδα θέλει να έρθει η κάθαρση. Αυτή είναι η γραμμή τους. Στο τέλος θα έρθει η κάθαρση. Δεν ξέρω πως και τί…Με βάση τη ροή του ρόλου και του ήρωα, πιστεύω πως δε θα συνεχίσει για πολύ ο Σπύρος να κάνει όσα κάνει τώρα. Μέχρι στιγμής, δεν ξέρω αν θα με ανακαλύψουν ο Αντώνης ή η Ντίνα».

Η Καλλιόπη πάντως τον χρησιμοποιεί συνεχώς, για να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από την αστυνομία. Ο αστυνόμος αυτός μεταφέρει μυστικά, κρυφές συνομιλίες και σχέδια των αρχών, φτάνοντας την κατάσταση στα άκρα, στη σειρά Σασμός.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Χρήστος πετά τον Αλέξη στο δρόμο: «Απολύεσαι!»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *