Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Έκτορας Είναι Ο Νέος Έρωτας Της Μυρτάλης

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Έκτορας Είναι Ο Νέος Έρωτας Της Μυρτάλης

 

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η τράπεζα πιέζει την Μυρτάλη να πληρώσει την πρώτη δόση του δανείου, με τον Στέφανο να γίνεται έξαλλος. Εκείνη δεν έχει συγκεντρώσει ακόμη το απαραίτητο ποσό, με αποτέλεσμα η εταιρεία να κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Έκτορας είναι ο νέος Έρωτας της Μυρτάλης

Μία νέα επαγγελματική πρόταση από τη Θεσσαλονίκη, θα φέρει την μεγάλη ανατροπή στη ζωή της, αλλά και στην επιχείρησή της. Ένας νεαρός επιχειρηματίας θα προσεγγίσει την Μυρτάλη, με αποτέλεσμα ένα έντονο ερωτικό ειδύλλιο να ξεκινάει.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Θα καταφέρει ο παπάς να τους ρίξει στην παγίδα του;

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Έκτορας Είναι Ο Νέος Έρωτας Της Μυρτάλης

Οι δυο τους θα έρθουν πάρα πολύ κοντά. Ο επιχειρηματίας θα εντυπωσιαστεί από την προσωπικότητα και την ομορφιά της Μυρτάλης. Εκείνη, αν και διστακτική, θα αφεθεί στο νέο αυτόν έρωτα. Πώς θα αντιδράσει ο Στέφανος, όταν μάθει την πικρή αλήθεια;

Ας τα πάρουμε από την αρχή! Ένας επιχειρηματίας θα εμφανιστεί, φέρνοντας τεράστιες αλλαγές στην καθημερινότητα που βιώνει η Μυρτάλη. Μετά από τον χωρισμό της με τον Στέφανο, η νεαρή πρωταγωνίστρια προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, να αφοσιωθεί στη νέα της εταιρεία. Μόνο που, τα γεγονότα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενε…

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Μυρσίνη τα χάνει όλα – Ζει στην απόλυτη φτώχια και μόνη της!

Ποιος είναι ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί; Σύμφωνα με το περιοδικό “Τηλεθεατής”, ο επιχειρηματίας αυτός έχει άρωμα 8 Λέξεων! Είναι ο Στέφανος Μιχαήλ, ή αλλιώς ο αγαπημένος μας Έκτορας από την σειρά του ΣΚΑΙ, με την υπογραφή της Βάνας Δημητρίου και του Ανδρέα Γεωργίου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *