Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: 51, 52, 53, 54

 

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: 51, 52, 53, 54

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: 51, 52, 53, 54. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΣΚΑΙ. Δείτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 11/12/2023 έως τις 14/12/2023.

 

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: 51, 52, 53, 54

 

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 51 στις 11/12/2023
Επεισόδιο 51
Δευτέρα

Ο Ανδρέας προσπαθεί να στηρίξει τη Μάρμω που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την αποβολή της ενώ παράλληλα ψάχνει τον τρόπο να διαχειριστεί κι ο ίδιος αυτό που τους συνέβη.

Η Δέσποινα εύχεται να μη μάθει ο Κίτσος ότι η Μάρμω έχασε το παιδί, γιατί φοβάται πως αυτό θα τους φέρει πάλι κοντά. Όμως, ο Κίτσος, δεν θα μείνει για πολύ ακόμα στο σκοτάδι.

Παράλληλα, η Καλή, γεμάτη ενοχές για την κατάρα που έριξε στο παρελθόν και βλέπει πως τώρα ταλαιπωρεί άδικα αθώους όπως είναι ο Ανδρέας και η Μάρμω, θα εκφράσει στη Χρυσοστόμη την επιθυμία να συναντήσει τη Μάρμω.

Η Βέτα, μην έχοντας πού να αφήσει την Ουρανία, καταλήγει να δεχτεί την πρόταση της Νίνας και να τη φέρει στο ξενοδοχείο ώστε να είναι παρέα με τον μικρό Σπύρο. Η συνάντηση των δύο παιδιών όμως θα έχει απρόοπτες εξελίξεις…

 

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 52 στις 12/12/2023
Επεισόδιο 52
Τρίτη

Ο Στάθης ξεκαθαρίζει στον Κίτσο πως ήταν η Μάρμω τελικά που έχασε το μωρό και όχι η Θάλεια. Κλονισμένος από το νέο, ο Κίτσος ψάχνει τρόπους να την προσεγγίσει. Η Μάρμω, στο μεταξύ, που έχει ταραχτεί από την αιφνίδια και μυστηριώδη επίσκεψη της Καλής, ζητά από τον Ανδρέα να της δώσει εξιτήριο από την κλινική.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η απίστευτη παγίδα της Πολυξένης στον Λευτέρη

Η Νίνα και η Πέλλα ψάχνουν έντρομες για τον Σπύρο και την Ουρανία που έχουν εξαφανιστεί. Ο Στάθης αποφασίζει να συγκρουστεί ευθέως με τον Βαλλίδη για χάρη της Αλέκας.

 

Η Βέτα επισκέπτεται τη Θάλεια στο Γραμματικό να τη συγχαρεί για το μωρό και μεταφέρει τα δυσάρεστα για τη Μάρμω. Η Μερόπη, έξαλλη που δεν είχε ειδοποιηθεί νωρίτερα για το τραγικό νέο, τρέχει στην Αθήνα μαζί με τον Ισίδωρο με σκοπό να συμπαρασταθεί στον αδερφό της και τη νύφη της.

Στο μεταξύ ο Κίτσος, που έχει εξαντλήσει όλες τις εναλλακτικές μεθόδους για να επικοινωνήσει με τη Μάρμω, αναγκάζεται να κάνει μια παράτολμη κίνηση που θα φέρει και τους δύο σε πολύ δύσκολη θέση.

 

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 53 στις 13/12/2023
Επεισόδιο 53
Τετάρτη

Η Μάρμω παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι. Ανδρέας και Σεβαστή προσπαθούν να τη στηρίξουν με κάθε τρόπο, όμως η Μάρμω νιώθει να «πνίγεται» και προσπαθεί να μην ξεσπάσει.

Ο Κίτσος προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τρόπο να πλησιάσει τη Μάρμω ώστε να θρηνήσουν μαζί την απώλεια του μωρού τους, που δεν πρόλαβε καν να έρθει στη ζωή.

Ζητάει τη βοήθεια της Νίνας, όμως αυτή δεν δείχνει πρόθυμη να το κάνει. Ο Στάθης κι η Αλέκα βρίσκουν έναν τρόπο να αποφύγει η Αλέκα να ταξιδέψει με τον «μνηστήρα» που της έχει φέρει ο πατέρας της, ενώ ο Φάνης προσπαθεί να διαχειριστεί τον πειρασμό που λέγεται «Πέλλα» και που θα διανυκτερεύσει απόψε σπίτι του!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Μάνος σαπίζει τον Σωκράτη στο ξύλο: «Θα πεθάνεις»

Ο Λουκάς κι η Νίνα αποφασίζουν να μην τιμωρήσουν αυστηρά τον Σπύρο, όταν όμως ο Λουκάς μπει στο δωμάτιο του μικρού την ώρα που κοιμάται, θα ανακαλύψει κάτι που θα τον τρομάξει…

 

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 54 στις 14/12/2023
Επεισόδιο 54
Πέμπτη

Η Μάρμω αποφασίζει να πάει στη Σύρο μαζί με τη Σεβαστή. Ο Ανδρέας συμφωνεί πως ο αέρας του νησιού θα της κάνει καλό και θα τη βοηθήσει να συνέλθει μετά από όσα πέρασε με την αποβολή της.

Ο Ανδρέας, μένοντας στην Αθήνα, θα πέσει με τα μούτρα στη δουλειά τόσο στην κλινική όσο και στο Υπουργείο για να μπορέσει κι αυτός να κρατήσει το μυαλό του απασχολημένο ώστε να μη σκέφτεται αυτό που συνέβη. Όταν όμως ο Κίτσος μάθει πως η Μάρμω έχει φύγει για τη Σύρο, δεν θα μπορέσει να μείνει άπραγος…

Ο Φάνης προσπαθεί να καταστείλει τα συναισθήματα που έχει αρχίσει να αναπτύσσει για την Πέλλα, η οποία το μόνο που έχει στο μυαλό της αυτή τη στιγμή είναι να πάρει επιτέλους ένα γράμμα από την αδελφή της, Ματούλα, που είναι στην εξορία.

Ο Λουκάς κοντράρεται με τη Σοφία και την κατηγορεί ευθέως πως έχει αισθήματα ακόμα για τον Ανδρέα φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση. Ο Ισίδωρος πείθει τη Χρυσοστόμη να πάνε στον Ανδρέα και να του ζητήσει επιτέλους μια συγγνώμη. Όταν όμως φτάσουν στο σπίτι του Ανδρέα τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *